Bilutleie i Mykonos

 

105+ land

109 år med global bilutleie

Premium service

Du er alltid en VIP hos oss

Premium bilflåte

Størst utvalg av premium biler

Helt digitalt

Hopp over lange køer i skranken

Våre tjenester ved Mykonos

Lett tilgjengelige utleiestasjoner på Mykonos

Lett tilgjengelige utleiestasjoner på Mykonos

På glamourøya Mykonos vil en sydende St. Tropez-møter-Ibiza-stil og et rykte om mye festing møtes. Med din egen leiebil på Mykonos får du oppleve hele den nydelige kykladiske øya i ditt eget tempo og helt uavhengig av de mange turistene i høysesongen. Sixt har hele fire stasjoner for bilutleie på Mykonos. Her kan du velge din bil fra et bredt utvalg kjøretøy i kategoriene sedan, 4x4 og sportsbiler eller cabriolet. På den boomende øya finner du Sixts filialer fire steder, henholdsvis på flyplassen (JMK) og på øyas sørøstlige og vestlige side. For at du skal kunne nyte ferien fullt, har vi inkludert fri kjørelengde i prisen for samtlige av våre leiebiler på Mykonos. De aller fleste kjøretøyene er også utstyrt med air condition, og tilleggsgoder som forsikringer etter behov og ekstra sjåførtillatelse er rimelige, men fordelaktige goder hos Sixt. Våre stasjoner for bilutleie på Mykonos er enkle å finne. Her møtes du av våre erfarne medarbeidere som står klare til å vise deg til leiebilen på Mykonos og besvare dine eventuelle spørsmål. Vi gjør oppmerksom på tilgjengelige bilmodeller vil variere ved ankomst, men vi sørger alltid for at du får den kategorien du ønsker.
Autentiske landsbyer og et yrende turistliv

Autentiske landsbyer og et yrende turistliv

Lei en bil på Mykonos og attraksjonene vil stå i kø og vente på deg. Utforsk den labyrinten Mykonos Town eller Hora med dens autentiske arkitektur og sjarmerende kafé- og barscene. I høysesongen preges øya av et yrende folkeliv når turister fra hele verden fyller hotellene, restaurantene og strendene. Benytter du deg av de gode tilbudene på leiebil fra Sixt, kan du legge opp ferien selv og får friheten til å utforske mindre befolkede deler av øya, som den andre landsbyen Ano Mera. Her finner du det fredelige Tourliani-klosteret med dets egne hyggelige plass.
Show more
Greit å vite når du leier i Mykonos
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Mykonos.
Kan jeg velge et annet avleveringssted i Mykonos?
Det er mulig å leie en bil én vei mellom stasjonene for henting i Mykonos. Gebyr kan påløpe.
Hva trenger jeg for å leie en bil i Mykonos?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Show more
Se alle vanlige spørsmål
Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger
4,4
Basert på 272 anmeldelser
Kjøretøyretur
(4,7)
Veien til Sixt
(4,7)
På Sixt-stasjonen
(4,7)
Vanlige spørsmål om leie i Mykonos
Kan jeg bestille en langtidsleie i Mykonos?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med leien min i Mykonos?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our stations in Mykonos

Vis mer