Bilutleie på Korfu Flyplass

 

Mest populære i Korfu Flyplass

*Prisene ble beregnet den 03.06.2023 for 4 leiedager forhåndsbetalt utleie ved Korfu Flyplass som starter den 10.06.2023. Våre priser varierer daglig og dette tilbudet er ikke garantert.

Veibeskrivelse til Korfu Flyplass-stasjon

Adresse

Arrival Hall, 49100 Corfu, Hellas
Mer informasjon

Åpningstider

Man - Søn
08:00 - 21:00
Helligdager
08:00 - 21:00

Våre tjenester ved Korfu Flyplass

Sixt bilutleie på Korfu flyplass i Hellas

Sixt bilutleie på Korfu flyplass i Hellas

Sixt gjør det enkelt og prisgunstig for deg som ønsker å bestille leiebil fra Korfu flyplass. Vi gir deg gode tilbud og lar deg få oppleve full mobilitet, og siden vi har lang erfaring, vet vi å møte dine behov innen leiebil. Velg blant mange kategorier i vår premium bilflåte, som en økonomimodell, SUV eller firehjulstrekker, eller unn deg en cariolet for å kjenne vinden blåse i håret mens du kjører. Selvsagt gir vi deg ekstragoder, som ubegrenset kjørelengde, slik at du kan oppleve hele den langstrakte øya. Lokasjonstillegg og air condition får du også med på kjøpet.
Hvordan leie bil Korfu flyplass, CFU?

Hvordan leie bil Korfu flyplass, CFU?

Ioannis Kapodistrias lufthavn er et annet navn på Korfu flyplass, og den ligger kun 2 kilometer unna Korfu by. Dermed er din destinasjon bare en svipptur unna med leiebil. Etter at du har plukket opp din bagasje, følger du bare anvisningene frem til vår godt merkede utleiestasjon. Her kan du nyte en førsteklasses kundeopplevelse og problemfri utlevering av leiebil, og etter at du har satt deg inn, er det bare å snurre hjulene i gang. Vennligst merk deg at vi ikke kan garantere en bestemt bilmodell, men bilkategorien du har bestilt, får du med sikkerhet.
Mulighetene med leiebil fra Korfu flyplass

Mulighetene med leiebil fra Korfu flyplass

Korfu er den mest populære ferieøya på vestkysten av Hellas. Her kryr det nemlig av badestrender og pittureske landsbyer. Med leiebil kan du selv finne din drømmestrand, fordi du kan besøke så mange du vil. Du kan også kjøre ut av Korfu by og se andre steder i regionen, som Pontikonsi og Agios Gordios. Kjør til den praktfulle bukten Agios Georgios, et yndet sted for fotografer, og dra til Korfu arkeologiske museum for å få et innblikk i landets rikholdige historie. Gjør det enkelt for deg selv med en leiebil fra Sixt bilutleie på Korfu flyplass.
Show more

Greit å vite når du leier på Korfu Flyplass

Hva er minimumsalderen for å leie en bil på Korfu Flyplass?
For å leie en bil med SIXT ved Korfu Flyplass må du være minst 21 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Korfu Flyplass.
Hvilke dokumenter trenger jeg for å leie en bil på Korfu Flyplass?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,4
Basert på 352 anmeldelser
Veien til Sixt
(5,0)
Kjøretøyretur
(4,8)
Overlevering av kjøretøy
(4,4)

Vanlige spørsmål om leie på Korfu Flyplass

Kan jeg bestille en langsiktig leiebil på Korfu Flyplass?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med utleien min på Korfu Flyplass?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our nearby locations to Korfu Flyplass

    Vis mer