Bilutleie på Rhodes Flyplass

 

Mest populære i Rhodes Flyplass

*Prisene ble beregnet den 04.06.2023 for 4 leiedager forhåndsbetalt utleie ved Rhodes Flyplass som starter den 11.06.2023. Våre priser varierer daglig og dette tilbudet er ikke garantert.

Veibeskrivelse til Rhodes Flyplass-stasjon

Adresse

Diagoras Airport, 851 00 Rhodes, Hellas
Mer informasjon

Åpningstider

Man - Søn
08:00 - 21:00
Helligdager
08:00 - 21:00

Våre tjenester ved Rhodes Flyplass

Sixt bilutleie på Rhodos flyplass i Hellas

Sixt bilutleie på Rhodos flyplass i Hellas

Lei en leiebil hos Sixt på Rhodos flyplass for å komme deg enkelt rundt på denne unike øya. Med vår lange erfaring og varierte bilpark er du garantert en god kundeopplevelse, og vi har priser som passer til ethvert reisebudsjett. Vi tilbyr deg kategorier som stasjonsvogn, sedan, 4x4 og SUV, eller sportsbiler dersom du vil skjemme deg selv bort. Med fri kjørelengde som kommer med samtlige kjøretøy, kan du til og med ta rundturer på Rhodos, og air condition kan fort bli helt uunnværlig i den brennende solen.
Hvordan leie bil på Rhodos internasjonale flyplass, RHO?

Hvordan leie bil på Rhodos internasjonale flyplass, RHO?

Lufthavnen går også under navnet Diagoras, og er lokalisert omtrent 14 kilometer sydvest for Rhodos by. Den er en av de travleste i landet, med nesten 5 millioner reisende årlig. Møt oss inne i terminalen etter at du har forlatt bagasjebeltet. Der vil du finne vår godt merkede utleiestasjon, og få hjelp med alle spørsmål du måtte ha. Her kan du hente og levere bilen, men Sixt har også andre stasjoner nærmere Rhodos by, og derfor er vi aldri langt unna. Vi viser til at du med sikkerhet vil få kategorien du har bestilt, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst.
Mulighetene med leiebil fra Rhodos flyplass

Mulighetene med leiebil fra Rhodos flyplass

Rhodos er en av de større øyene i Hellas` øyrike, derfor er det lurt å ha leiebil, siden avstandene mellom severdighetene fort blir betydelige. Du kan kjøre langs kysten og finne din egen perle av en badestrand - Ixia er en av de mest kjente. Kjør til det arkeologiske drømmestedet Lindos, med blant annet ruiner av et eldgammelt teater. Ta dagsturer og se det dramatiske landskapet som landet er kjent for, og prøv en tur på Akramitis-fjellet for å nyte storslått utsikt. Gjør det rimelig og bekvemt for deg selv med en leiebil fra Sixt bilutleie på Rhodos flyplass.
Show more

Greit å vite når du leier på Rhodes Flyplass

Hva er minimumsalderen for å leie en bil på Rhodes Flyplass?
For å leie en bil med SIXT ved Rhodes Flyplass må du være minst 21 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Rhodes Flyplass.
Hvilke dokumenter trenger jeg for å leie en bil på Rhodes Flyplass?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,6
Basert på 324 anmeldelser
Veien til Sixt
(4,9)
Kjøretøyretur
(4,7)
Kjøretøyet
(4,7)

Vanlige spørsmål om leie på Rhodes Flyplass

Kan jeg bestille en langsiktig leiebil på Rhodes Flyplass?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med utleien min på Rhodes Flyplass?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our nearby locations to Rhodes Flyplass

Vis mer