Bilutleie på Cluj-Napoca Flyplass

 

Mest populære i Cluj-Napoca Flyplass

*Prisene ble beregnet den 07.06.2023 for 4 leiedager forhåndsbetalt utleie ved Cluj-Napoca Flyplass som starter den 14.06.2023. Våre priser varierer daglig og dette tilbudet er ikke garantert.

Veibeskrivelse til Cluj-Napoca Flyplass-stasjon

Adresse

Traian Vuia Street. No.149, 400397 Cluj Napoca, Romania
Mer informasjon

Åpningstider

Man - Fre
08:30 - 19:00
Lør
11:30 - 16:30

Våre tjenester ved Cluj-Napoca Flyplass

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Prøv en leiebil fra Cluj-Napoca flyplass for å se hvor rimelig og enkelt det er å benytte seg av Sixt. Her i det nordvestlige Romania kan du utforske det flate og åpne landskapet, og byen Cluj-Napoca har også mye interessant å by på. Uansett om dere er mange eller få passasjerer, har vi et kjøretøy som passer for dine reiseplaner. Fra vår moderne bilflåte kan du velge blant kategorier som økonomibiler til hyggelige priser, robuste 4x4 som tåler alle slags veiforhold, minibusser med plass til hele reisefølget eller kanskje ønsker du å prøve en av våre sportsmodeller? Du får ekstragoder i fleng når du velger Sixt bilutleie på Cluj-Napoca flyplass, og oppgraderinger som barnesete og GPS er alltid tilgjengelig for små ekstrabeløp.
Hvordan leie bil på Cluj-Napoca flyplass (CLJ)?

Hvordan leie bil på Cluj-Napoca flyplass (CLJ)?

Flyplassen i Cluj-Napoca, som også går under navnet Avram Iancu Cluj internasjonale lufthavn, ligger en knapp mil fra bykjernen. Med et eget kjøretøy til disposisjon kan du styre ditt eget tidsskjema, og etter avtale kan du også levere leiebilen tilbake når det enn måtte passe deg. Du finner fort frem til Sixt bilutleie på Cluj-Napoca flyplass like etter du har landet. Plukk opp bagasjen og følg anvisningene til bilutleieområdet hvor vår oransje skranke utmerker seg. Vi garanterer at du får en leiebil i ønsket bilkategori, men en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst.
Opplev en av Romanias viktigste kulturelle og akademiske sentre

Opplev en av Romanias viktigste kulturelle og akademiske sentre

Ettersom Cluj-Napoca er den nest største byen i Romania med rundt en halv million innbyggere, finner du mange spennende opplevelser her. St. Michaels kirke er et storslått syn og har over 500 år med historie bak seg, og museer er det mange av i denne byen. Kom deg også opp på åsene i utkanten for flott utsikt over byen, og kjør til Unirii-torget for yrende folkeliv. Med leiebil fra Cluj-Napoca flyplass kan du nyte det beste av det nordvestlige Romania.
Show more

Greit å vite når du leier på Cluj-Napoca Flyplass

Hva er minimumsalderen for å leie en bil på Cluj-Napoca Flyplass?
For å leie en bil med SIXT ved Cluj-Napoca Flyplass må du være minst 18 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Cluj-Napoca Flyplass.
Hvilke dokumenter trenger jeg for å leie en bil på Cluj-Napoca Flyplass?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,7
Basert på 88 anmeldelser
Veien til Sixt
(5,0)
Kjøretøyretur
(4,9)
På Sixt-stasjonen
(4,8)

Vanlige spørsmål om leie på Cluj-Napoca Flyplass

Kan jeg bestille en langsiktig leiebil på Cluj-Napoca Flyplass?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med utleien min på Cluj-Napoca Flyplass?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our nearby locations to Cluj-Napoca Flyplass

    Vis mer