Bilutleie på Targu Mures Flyplass

 

Veibeskrivelse til Targu Mures Flyplass-stasjon

Adresse

Aeroportul Int. Transilvania, 547612 Targu Mures, Romania
Mer informasjon

Åpningstider

Man - Fre
09:00 - 17:30
Lør
10:00 - 14:00

Våre tjenester ved Targu Mures Flyplass

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Noen av fordelene du vil kunne nyte godt av med leiebil på Târgu Mureş flyplass, er Sixt sine gunstige priser, pålitelige kjøretøy og serviceinnstilte ansatte som vil yte sitt beste for å gi deg en stressfri overgang fra offentlig til personlig transport i Romania. Kategoriene vi tilbyr her er familiebiler for de fleste anledninger, 4x4 for all slags terreng eller minibusser dersom dere er en stor gruppe som reiser sammen. Når du velger leiebil fra Sixt er du automatisk beskyttet mot tyveri og skader på kjøretøyet, og air condition er også alltid inkludert. Tenker du å tilbakelegge lange avstander, anbefaler vi at du oppgraderer til ubegrenset kjørelengde på forhånd. Andre nyttige ekstratjenester som GPS for enklest mulig fremkommelighet og barnesete til junior kan bestilles her på nettsidene.
Hvordan leie bil på Târgu Mureş flyplass? Târgu Mureş flyplass (TGM) kalles også Târgu Mureş Transylvania flyplass og er lokalisert omtrent 15 kilometer unna byen med samme navn. Det er lett å finne frem til Sixt sin skranke på flyplassen, uansett om du allerede befinner deg i byen eller ankommer med fly. Vi garanterer at du får en leiebil i ønsket bilkategori, men en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst.
Utforsk Transilvanias sentrale områder I Târgu Mureş, som er lokalisert omtrent midt i landet, finner du mange imponerende byggverk, der spesielt festningen, som dateres tilbake til 1600-tallet, har mange interessante detaljer. Rundt byen er det mange vakre åser som innbyr til landturer som best kan besøkes med leiebil fra Târgu Mureş flyplass. Det gamle rådhuset er et prakteksemplar når det kommer til middelaldersk arkitektur, og kulturpalasset er også et kapittel for seg selv. Sixt bilutleie på Târgu Mureş flyplass lar deg legge opp reiseruten helt uavhengig av kollektivtrafikken.
Show more

Greit å vite når du leier på Targu Mures Flyplass

Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Targu Mures Flyplass.
Hvilke dokumenter trenger jeg for å leie en bil på Targu Mures Flyplass?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Kan jeg bestille en langsiktig leiebil på Targu Mures Flyplass?
Bestill en langtidsleie ved Targu Mures Flyplass ved å angi reisedatoer og hente-/leveringssteder.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

5,0
Basert på 3 anmeldelser
Overlevering av kjøretøy
(5,0)
Veien til Sixt
(5,0)
Kjøretøyet
(5,0)

Vanlige spørsmål om leie på Targu Mures Flyplass

Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med utleien min på Targu Mures Flyplass?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our nearby locations to Targu Mures Flyplass

    Vis mer