Bilutleie i Brasov

 

Våre tjenester ved Brasov

Hvordan skaffe leiebil i Sixt i Brașov

Hvordan skaffe leiebil i Sixt i Brașov

Velkommen til Brașov, en sentral by i Transilvania i Romania. Vi på Sixt vil gjøre vårt ytterste for at du skal bli fornøyd med leieforholdet når du er på besøk i denne byen, og vi står klare med en topp moderne bilpark og alle fasiliteter du kan ønske deg for en leiebil. Med alt fra komfortable SUV-er til kompakte biler og sedaner vil du kunne finne den perfekte bilen for ditt besøk her. Sixt kan ikke garantere at du får en spesifikk bilmodell, men vi sørger for at du får en bil innen den kategorien som du har valgt på forhånd.Når du kontakter vår bilutleie i Brașov, vil du få frem ulike valg. Det aller meste kan du ordne her selv på hjemmesiden, og det sparer deg både tid og penger. Betaling, bestilling av tilleggstjenester som GPS, barnesete og mulighet for ekstra sjåfør samt informasjon om alle de ulike bilkategoriene vil du finne her. Vår stasjon finner du på Brașov-Ghimbav International Airport, og når du benytter deg av våre tjenester, vil vi gjøre det enkelt for deg å ha leiebil i Brașov.
Opplevelser med leiebil i Brașov Med leiebil i Brașov har du et perfekt utgangspunkt for å utforske store deler av Romania. Herfra har du enkel tilgang til det beste av det Svartehavet har å tilby og fjellkjeden Făgăraș Mountains, eller De transilvanske alper, er også innenfor rekkevidde. Er du glad i fjellturer, kan du ta turen til nasjonalparken hvor du finner Moldoveanu Peak som ligger 2544 meter over havet. Fra vår stasjon for bilutleie i Brașov har du også lett tilgang til hyggelige små tettsteder som Cheia, Măgura og Vulcan som ligger vakkert til ved elver og fjell i det varierte landet. Brașov er en smeltedigel mellom ungarske, greske, tyske, russiske og italienske folkegrupper. Byen er ekstra hyggelig på vinteren, med sine koselige torg og hyggelige julemarkeder.
Show more

Greit å vite når du leier i Brasov

Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Brasov.
Kan jeg velge et annet avleveringssted i Brasov?
Det er mulig å leie en bil én vei mellom stasjonene for henting i Brasov. Gebyr kan påløpe.
Hva trenger jeg for å leie en bil i Brasov?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

5,0
Basert på 7 anmeldelser
Overlevering av kjøretøy
(5,0)
Veien til Sixt
(5,0)
Kjøretøyet
(5,0)

Vanlige spørsmål om leie i Brasov

Kan jeg bestille en langtidsleie i Brasov?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med leien min i Brasov?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our stations in Brasov

Vis mer