Bilutleie i Arad

 

Våre tjenester ved Arad

Hvordan skaffe leiebil i Arad

Hvordan skaffe leiebil i Arad

Arad er en perfekt by å ha leiebil i, da det er mye historikk og mye som skjer her vest i Romania. Vi på Sixt vil gjøre vårt ytterste for at du skal bli fornøyd med ditt leieforhold, og vi tilbyr blant annet en topp moderne bilpark der du kan velge mellom mange ulike kategorier av biler. Hvis hele familien reiser sammen, foretrekker dere kanskje en SUV, mens er du alene eller sammen med bare en annen person, for eksempel på en jobbreise, vil dere ha god nytte av en klassisk bybil eller sedan. Merk at Sixt bilutleie i Arad ikke kan garantere deg en spesifikk bilmodell, men en bil i ønsket kategori vil alltid være tilgjengelig.Det aller enkleste du kan gjøre når du skal ha leiebil i Arad, er å booke den her på våre nettsider. Klikk på de ulike kategoriene for å se hvilken biltype som passer og hvilke fasiliteter som inngår, samt hvilke ekstratjenester du kan tenke deg. GPS, barnesete eller ekstra sjåfør er noen av mulighetene. Hvis du i tillegg utfører betalingen online før avreise, er det meste klart for å hente bilen ved Arad flyplass. Våre medarbeidere på vår stasjon for bilutleie i Arad bistår deg selvsagt med veiledning ved behov.
Hva du kan gjøre med leiebil i Arad

Hva du kan gjøre med leiebil i Arad

Mange reiser til Arad i Romania for å oppleve noe av landets rike historie. Arkeologi- og historiemuseet er et godt sted å begynne. Arad var okkupert av ottomanene på 1500- og 1600-tallet, og dette har naturligvis satt sitt preg på byen. Kjør videre til Reconciliation Park der du kan beskue en frihetsstatue til minne om den ungarske krigen, og triumfbuen som minner om de romanske krigerne fra samme krig. Hvis du er glad i flott arkitektur, vil du sette pris på rådhuset i neoklassisk stil. Er markeder det du liker best, vil du stortrives under åpen himmel i gaten Metanu.
Show more

Greit å vite når du leier i Arad

Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Arad.
Kan jeg velge et annet avleveringssted i Arad?
Det er mulig å leie en bil én vei mellom stasjonene for henting i Arad. Gebyr kan påløpe.
Hva trenger jeg for å leie en bil i Arad?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,5
Basert på 1 anmeldelser

Vanlige spørsmål om leie i Arad

Kan jeg bestille en langtidsleie i Arad?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med leien min i Arad?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our stations in Arad

Vis mer