Bilutleie på Timisoara Flyplass

 

Mest populære i Timisoara Flyplass

*Prisene ble beregnet den 04.06.2023 for 4 leiedager forhåndsbetalt utleie ved Timisoara Flyplass som starter den 12.06.2023. Våre priser varierer daglig og dette tilbudet er ikke garantert.

Veibeskrivelse til Timisoara Flyplass-stasjon

Adresse

2 Strada Aeroport, 307200 Timisoara, Romania
Mer informasjon

Åpningstider

Man - Fre
08:00 - 19:00

Våre tjenester ved Timisoara Flyplass

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Strategisk plassert helt i det vestlige Romania ligger Timişoara, som er landets tredje største by og et viktig kulturelt senter i landet. Med leiebil fra Timişoara flyplass kan du nyte full reisefrihet og oppleve alt som denne regionen har å by på. Hos Sixt er vi stolte av våre moderne bilpark, og på flyplassen i Timişoara kan du velge blant kategorier som robuste 4x4 som er som skapt for langturer, brukervennlige familiebiler eller minibusser med ekstra god plass. Flere hendige forsikringer er forhåndsbetalte når du får overlevert leiebilen, og oppgraderinger som navigasjonssystem og barnesete er mulig å be om dersom du har behov for dette.
Hvordan leie bil på Timişoara flyplass? Timişoara flyplass (TSR,) som også kalles Timişoara Traian Vuia internasjonale flyplass, er lokalisert omtrent 20 minutters kjøring fra bysentrum. Lufthavnen er en av de travleste i Romania, men det er likevel ingen sak å finne frem til Sixt sin skranke som er godt synlig i bilutleieområdet. Du slipper stress den dagen du skal reise hjem, ettersom du etter avtale også kan levere inn leiebilen utenom våre offisielle åpningstider. Vi garanterer at du får en leiebil i ønsket bilkategori, men en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst.
Utforsk Romanias tredje mest folkerike by Etter at du har forlatt parkeringsplassen med leiebilen fra Timişoara flyplass kan du glede deg til mange opplevelser. Timişoara er full av vakre historiske og moderne byggverk, med Den ortodokse katedralen, Den Nasjonale Operaen og Dan Păltinişanu stadion som gode eksempler. For billig shopping kan du kjøre til Iulius Mall og se etter ekstra gode tilbud i dette landet der kostnadene er lave. Sixt bilutleie på Timişoara flyplass gir deg full fleksibilitet og mobiltet her ved grensen til Serbia og Ungarn.
Show more

Greit å vite når du leier på Timisoara Flyplass

Hva er minimumsalderen for å leie en bil på Timisoara Flyplass?
For å leie en bil med SIXT ved Timisoara Flyplass må du være minst 18 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Timisoara Flyplass.
Hvilke dokumenter trenger jeg for å leie en bil på Timisoara Flyplass?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,8
Basert på 69 anmeldelser
Overlevering av kjøretøy
(4,9)
Service under og etter utleien
(4,9)
Veien til Sixt
(4,8)

Vanlige spørsmål om leie på Timisoara Flyplass

Kan jeg bestille en langsiktig leiebil på Timisoara Flyplass?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med utleien min på Timisoara Flyplass?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our nearby locations to Timisoara Flyplass

Vis mer