Bilutleie på Bucuresti Flyplass

 

Mest populære i Bucuresti Flyplass

*Prisene ble beregnet den 04.06.2023 for 4 leiedager forhåndsbetalt utleie ved Bucuresti Flyplass som starter den 11.06.2023. Våre priser varierer daglig og dette tilbudet er ikke garantert.

Veibeskrivelse til Bucuresti Flyplass-stasjon

Adresse

Calea Bucurestilor 224E, 075150 Otopeni, Romania
Mer informasjon

Åpningstider

Man - Søn
00:00 - 00:00
Helligdager
00:00 - 00:00

Våre tjenester ved Bucuresti Flyplass

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Har du lyst til å ha ditt eget kjøretøy når du skal oppleve Romanias kontrastfylte hovedstad? Da trenger du ikke lete lenger. Hos Sixt bilutleie på București flyplass har vi et stort utvalg leiebiler som passer enten du besøker byen i forbindelse med jobb eller som ferierende. Kategoriene du kan velge blant her er økonomibiler til gunstige priser, familiebiler med god plass, solide 4x4, minibusser med rom til både passasjerer og bagasje eller sportsbiler for deg som vil ha noe ekstra komfortabelt. Med både tredjepartforsikring og lokasjonstillegg inkludert oppnår du mange fordeler, og oppgraderinger som navigasjonssystem og ekstra sjåfør kan skaffes når du utfører din reservasjon hos Sixt.
Hvordan leie bil på București flyplass (OTP)? Flyplassen i Bucuresti, som også går under navnet Henri Coandă flyplass, er oppkalt etter flypioneren med samme navn, og det tar omtrent 20 minutter å kjøre inn til bysentrum herfra. Sixt sin skranke på flyplassen ligger logisk plassert i terminalbygget hvor du vil bli hjertelig mottatt av våre profesjonelle ansatte. Vi garanterer at du får en leiebil i ønsket bilkategori, men en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst. Ikke glem å spørre om reisetips i denne millionbyen som inneholder mange hemmeligheter.
Hva du kan oppleve med leiebil fra București flyplass? I București finner du mange enorme byggverk og vakkert utsmykkede bygninger som du fritt kan beundre med leiebil fra București flyplass. Kjør langs Union Boulevard som minner om den franske gaten Champs-Elysees, og derfra har du utsikt mot det gigantiske Parlamentspalasset, som er et av de største byggverkene i verden. Prisnivået i Romania er temmelig lavt, og dermed kan du få gode måltider til svært gunstige priser, og det samme gjelder varer i butikkene på kjøpesentrene. Her er det også en rekke museer med spennende utstillinger. Sixt bilutleie på București flyplass står til tjeneste for deg.
Show more

Greit å vite når du leier på Bucuresti Flyplass

Hva er minimumsalderen for å leie en bil på Bucuresti Flyplass?
For å leie en bil med SIXT ved Bucuresti Flyplass må du være minst 18 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Bucuresti Flyplass.
Hvilke dokumenter trenger jeg for å leie en bil på Bucuresti Flyplass?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,3
Basert på 406 anmeldelser
Kjøretøyretur
(4,8)
Overlevering av kjøretøy
(4,6)
Veien til Sixt
(4,6)

Vanlige spørsmål om leie på Bucuresti Flyplass

Kan jeg bestille en langsiktig leiebil på Bucuresti Flyplass?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med utleien min på Bucuresti Flyplass?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our nearby locations to Bucuresti Flyplass

Vis mer