Bilutleie på Lodz Flyplass

 

Mest populære i Lodz Flyplass

*Prisene ble beregnet den 07.06.2023 for 4 leiedager forhåndsbetalt utleie ved Lodz Flyplass som starter den 14.06.2023. Våre priser varierer daglig og dette tilbudet er ikke garantert.

Veibeskrivelse til Lodz Flyplass-stasjon

Adresse

Gen. S. Maczka 35, 94-328 Lodz, Polen
Mer informasjon

Åpningstider

Man - Tir
09:00 - 17:00
Ons
09:00 - 18:30
Tor
11:00 - 17:00
Fre
09:00 - 17:00

Våre tjenester ved Lodz Flyplass

Sixt bilutleie på Lodz Lublinek flyplass, Polen

Sixt bilutleie på Lodz Lublinek flyplass, Polen

Enten du er fastboende eller akkurat har ankommet som turist, kan du spare både tid og penger med leiebil fra Sixt på Lodz flyplass. Vi er en av de eldste og største aktørene i bransjen, så du er sikret en hyggelig leiebilopplevelse med oss. Vi har en stor og variert bilpark med modeller for enhver smak, og kategoriene vi kan tilby, er økonomibiler, SUV og 4x4, eller du kan skjemme deg selv bort med en av våre luksusbiler. Du kan utforske Polen så mye du vil med fri kjørelengde som alltid kommer med i prisen, samt lokasjonstillegg og air condition.
Hvordan leie bil på Lodz lufthavn, LCJ

Hvordan leie bil på Lodz lufthavn, LCJ

Flyplassen går også under navnet Lodz Wladyslaw Reymont og ligger kun 6 kilometer sørvest for byen. Dermed vil du oppleve at din destinasjon ligger bare en rask kjøretur unna med leiebil fra Lodz flyplass. Vi har plassert vår utleiestasjon innenfor flyplassområdet for å gjøre det enkelt for deg, og våre serviceinnstilte ansatte vil hjelpe deg med alle spørsmål du måtte ha. Du kan også levere bilen tilbake etter din egen timeplan. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst.
Hva du kan oppleve med leiebil fra Lodz flyplass

Hva du kan oppleve med leiebil fra Lodz flyplass

Lodz er landets tredje største by og full av severdigheter som vil få kameraet ditt til å knipse og gå. Kom deg til Gamlebyens torg og se de flotte bygårdene som omringer den, og Piotrkowska gate kan du oppleve på nært hold mens du kjører langs butikkene og spisestedene. Du kan iaktta den flotte Alexander Nevsky ortodokse kirke og nyte stillheten i Poniatowski-parken. Lodz og resten av Polen står til din disposisjon med Sixt bilutleie på Lodz flyplass.
Show more

Greit å vite når du leier på Lodz Flyplass

Hva er minimumsalderen for å leie en bil på Lodz Flyplass?
For å leie en bil med SIXT ved Lodz Flyplass må du være minst 19 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Lodz Flyplass.
Hvilke dokumenter trenger jeg for å leie en bil på Lodz Flyplass?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

5,0
Basert på 82 anmeldelser
Kjøretøyretur
(5,0)
Overlevering av kjøretøy
(5,0)
Veien til Sixt
(5,0)

Vanlige spørsmål om leie på Lodz Flyplass

Kan jeg bestille en langsiktig leiebil på Lodz Flyplass?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med utleien min på Lodz Flyplass?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our nearby locations to Lodz Flyplass

Vis mer