Bilutleie på Rzeszów-Jasionka Flyplass

 

Mest populære i Rzeszów-Jasionka Flyplass

*Prisene ble beregnet den 01.06.2023 for 4 leiedager forhåndsbetalt utleie ved Rzeszów-Jasionka Flyplass som starter den 09.06.2023. Våre priser varierer daglig og dette tilbudet er ikke garantert.

Veibeskrivelse til Rzeszów-Jasionka Flyplass-stasjon

Adresse

Jasionka 942, 36-002 Jasionka, Polen
Mer informasjon

Åpningstider

Man - Tir
08:00 - 17:00
Ons
08:00 - 17:45
Tor - Fre
08:00 - 17:00
Søn
12:00 - 17:00

Våre tjenester ved Rzeszów-Jasionka Flyplass

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Med Sixt sin lange erfaring i bransjen og vår moderne bilflåte, kan du være sikker på å få en topp standard leiebil fra Rzeszów-Jasionka flyplass. Kategoriene vi tilbyr her er økonomibiler til hyggelige priser, minibusser med plass til mange passasjerer, robuste 4x4, varebiler med plass til mye bagasje eller premiumbiler som du stolt kan kjøre rundt med. Fri kjørelengde fås med alle modeller og lar deg utforske akkurat så mye du selv ønsker av det sørlige Polen. For små ekstrabeløp tilbyr vi tilleggstjenester som navigasjonssystem og internett i bilen slik at du alltid finner frem og er oppdatert.
Hvordan leie bil på Rzeszów-Jasionka flyplass?

Hvordan leie bil på Rzeszów-Jasionka flyplass?

Rzeszów-Jasionka flyplass (RZE) ligger omtrent 15 minutters kjøring fra Rzeszów by og kun et par kilometer fra den mindre byen Jasionka. Dermed tar det ikke lang tid før du kommer i gang med å oppleve severdighetene i denne landsdelen. Sixt sin skranke ligger strategisk plassert inne på flyplassområdet hvor våre høflige ansatte vil yte deg førsteklasses service. Vi garanterer at du får en leiebil i ønsket bilkategori, men en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst.
Kjør mellom vakre bygårder i Rzeszów

Kjør mellom vakre bygårder i Rzeszów

Som de aller fleste av byene i Polen, er også Rzeszów full av nydelig arkitektur og klassisk byggestil som du best kan oppleve med en leiebil fra Rzeszów-Jasionka flyplass. Det store markedstorget har mange salgsboder med spennende matvarer, og her vil du også kunne betrakte de mange vakre bygårdene. Wanda Siemaszkowa Teater er et imponerende byggverk med utsøkte detaljer, og en tur til Rzeszów slott kan også anbefales. Med et eget kjøretøy til disposisjon blir dagsturer ut til det sørlige Polens vakre, åpne landskap enkelt, og her kan du også besøke flere sjarmerende landsbyer med en tilbakelent atmosfære. Sixt bilutleie på Rzeszów-Jasionka flyplass er inngangsbilletten til mange opplevelser.
Show more

Greit å vite når du leier på Rzeszów-Jasionka Flyplass

Hva er minimumsalderen for å leie en bil på Rzeszów-Jasionka Flyplass?
For å leie en bil med SIXT ved Rzeszów-Jasionka Flyplass må du være minst 19 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Rzeszów-Jasionka Flyplass.
Hvilke dokumenter trenger jeg for å leie en bil på Rzeszów-Jasionka Flyplass?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

5,0
Basert på 83 anmeldelser
Service under og etter utleien
(5,0)
På Sixt-stasjonen
(5,0)
Kjøretøyet
(5,0)

Vanlige spørsmål om leie på Rzeszów-Jasionka Flyplass

Kan jeg bestille en langsiktig leiebil på Rzeszów-Jasionka Flyplass?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med utleien min på Rzeszów-Jasionka Flyplass?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our nearby locations to Rzeszów-Jasionka Flyplass

Vis mer