Bilutleie på Krakow Flyplass

 

Mest populære i Krakow Flyplass

*Prisene ble beregnet den 02.06.2023 for 4 leiedager forhåndsbetalt utleie ved Krakow Flyplass som starter den 09.06.2023. Våre priser varierer daglig og dette tilbudet er ikke garantert.

Veibeskrivelse til Krakow Flyplass-stasjon

Adresse

Kpt. M. Medweckiego 1, 32-083 Balice, Polen
Mer informasjon

Åpningstider

Man - Fre
08:00 - 23:45
Lør
09:00 - 21:00
Søn
09:00 - 23:45
Helligdager
09:00 - 23:45

Våre tjenester ved Krakow Flyplass

Sixt bilutleie på Krakow flyplass, Polen

Sixt bilutleie på Krakow flyplass, Polen

Hvor deilig ville det ikke være å oppleve topp kundeservice straks du har landet på Krakow flyplass, og deretter kunne komme deg videre i ro og mak? Dette er mulig dersom du bestiller leiebil fra Sixt på Krakow lufthavn. Vi har kategorier som passer for deg som reiser alene eller har med følge, og du kan skaffe deg en familiebil, som SUV og stasjonsvogn, eller en smart kompaktbil dersom du reiser singel. Vi gir våre kunder bare det beste, så du kan nyte vårt tilbud om fri kjørelengde og utforske byen fritt uten å tenke på turtelleren.
Hvordan leie bil på Krakow flyplass, KRK?

Hvordan leie bil på Krakow flyplass, KRK?

Denne flyplassen heter også Johannes Paul II internasjonale lufthavn Krakow-Balice og ligger lokalisert omtrent 11 kilometer vest for byen. Det er dermed lurt å bestille leiebil på Krakow lufthavn for å komme fort i gang med din reise. Sixts utleieskranke ligger logisk plassert i leiebilsenteret, som du kommer enkelt fram til ettersom det er godt skiltet. Her vil du få din bil utlevert, og vi har flere stasjoner i byen dersom du skulle trenge videre assistanse. Du kan levere bilen tilbake når som helst det måtte passe deg.
Hva du kan oppleve med leiebil fra Krakow flyplass

Hva du kan oppleve med leiebil fra Krakow flyplass

Krakow er landets nest største by og smekkfull av severdigheter for alle aldersgrupper. Byens historiske senter ligger på verdensarvlisten, og den er full av godt bevarte byggverk som gir deg et glimt av fordums storhet. Kom deg også til byens mange grøntområder, med Planty Park som den største av dem, med en lengde på over 4 kilometer. Opplev den unike stemningen i Kanonicza-gaten, full av bygårder bygd på 1500- og 1600-tallet. Få med deg alt denne vakre byen har av severdigheter med Sixt bilutleie på Krakow flyplass.
Show more

Greit å vite når du leier på Krakow Flyplass

Hva er minimumsalderen for å leie en bil på Krakow Flyplass?
For å leie en bil med SIXT ved Krakow Flyplass må du være minst 19 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Krakow Flyplass.
Hvilke dokumenter trenger jeg for å leie en bil på Krakow Flyplass?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,8
Basert på 794 anmeldelser
Veien til Sixt
(4,9)
Kjøretøyet
(4,9)
Overlevering av kjøretøy
(4,9)

Vanlige spørsmål om leie på Krakow Flyplass

Kan jeg bestille en langsiktig leiebil på Krakow Flyplass?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med utleien min på Krakow Flyplass?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our nearby locations to Krakow Flyplass

Vis mer