Bilutleie på Wroclaw Flyplass

 

Mest populære i Wroclaw Flyplass

*Prisene ble beregnet den 01.06.2023 for 4 leiedager forhåndsbetalt utleie ved Wroclaw Flyplass som starter den 08.06.2023. Våre priser varierer daglig og dette tilbudet er ikke garantert.

Veibeskrivelse til Wroclaw Flyplass-stasjon

Adresse

Graniczna 190, 54-530 Wroclaw, Polen
Mer informasjon

Åpningstider

Man - Fre
08:00 - 23:45
Lør
11:00 - 17:00
Søn
12:00 - 23:45
Helligdager
12:00 - 20:00

Våre tjenester ved Wroclaw Flyplass

Sixt bilutleie på Wroclaw flyplass i Polen

Sixt bilutleie på Wroclaw flyplass i Polen

For å gjøre ditt opphold i Wroclaw så bekvemt som mulig, bør du bestille en leiebil fra Sixt på Wroclaw flyplass. Da kan du selv bestemme reiseplanen og tidsskjemaet, og vi har priser som passer for alle lommebøker. Kategoriene du finner i vår moderne bilflåte, passer til de fleste behov der du kan velge blant praktiske og brukervennlige sedaner og stasjonsvogner, eller skaffe deg en minibuss som har plass til storfamilien. Fri kjørelengde får du som inkludert oppgradering med alle modeller, pluss air condition og lokasjonstillegg.
Hvordan skaffe leiebil på Wroclaw flyplass, WRO?

Hvordan skaffe leiebil på Wroclaw flyplass, WRO?

Wroclaw flyplass er oppkalt etter den kjente astronomen Copernicus og befinner seg rundt en mil fra bysentrum. Straks du har ankommet og ordnet med bagasjen, følger du bare anvisningene for å komme til vår utleiestasjon, som er i umiddelbar gangavstand fra ankomstterminalen. Her vil du nyte topp kundeservice og bli geleidet fram til din personlige leiebil, og du kan levere bilen tilbake akkurat når det passer deg. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst.
Hva du kan oppleve med leiebil fra Wroclaw flyplass

Hva du kan oppleve med leiebil fra Wroclaw flyplass

Wroclaw er den største byen i det vestlige Polen og er et hett reisemål, siden byen er Europas kulturhovedstad 2016. Byen er stappet med severdigheter for alle aldersgrupper, og spesielt for de som interesserer seg for klassisk byggestil. Byens gamle rådhus er et praktfullt skue, og fra St. Elisabeth-kirken kan du nyte storslått panoramautsikt fra det 91 meter høye tårnet. Ta familien med til akvariet, som har en gangtunnel omringet av vann, og byens fontene er spesielt vakker om kveldene når vannstrålene blir opplyst i forskjellige farger. Sixt bilutleie på Wroclaw flyplass ser fram til ditt oppmøte.
Show more

Greit å vite når du leier på Wroclaw Flyplass

Hva er minimumsalderen for å leie en bil på Wroclaw Flyplass?
For å leie en bil med SIXT ved Wroclaw Flyplass må du være minst 19 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Wroclaw Flyplass.
Hvilke dokumenter trenger jeg for å leie en bil på Wroclaw Flyplass?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,8
Basert på 377 anmeldelser
Kjøretøyretur
(5,0)
Veien til Sixt
(4,9)
Overlevering av kjøretøy
(4,8)

Vanlige spørsmål om leie på Wroclaw Flyplass

Kan jeg bestille en langsiktig leiebil på Wroclaw Flyplass?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med utleien min på Wroclaw Flyplass?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our nearby locations to Wroclaw Flyplass

Vis mer