Bilutleie på Poznan Flyplass

 

Mest populære i Poznan Flyplass

*Prisene ble beregnet den 07.06.2023 for 4 leiedager forhåndsbetalt utleie ved Poznan Flyplass som starter den 14.06.2023. Våre priser varierer daglig og dette tilbudet er ikke garantert.

Veibeskrivelse til Poznan Flyplass-stasjon

Adresse

Bukowska 285, 60-189 Poznan, Polen
Mer informasjon

Åpningstider

Man - Tir
09:00 - 23:55
Ons - Fre
09:00 - 23:00
Søn
14:00 - 23:55
Helligdager
14:00 - 23:55

Våre tjenester ved Poznan Flyplass

Sixt bilutleie på Poznan flyplass, Polen

Sixt bilutleie på Poznan flyplass, Polen

Prøv en leiebil på Poznan flyplass for å oppleve alle godene Sixt tilbyr våre kunder. Vi er en av de eldste og største leiebilforhandlerne, og gjør du en prissammenligning, finner du raskt ut at vi også er rimelige. Kategoriene i vår moderne bilpark dekker alle mulige behov, enten dere er mange eller få som reiser sammen. Vi har familiebiler, SUV og 4x4, sportsbiler og til og med varebiler dersom dere trenger rikelig med plass. Skulle du ønske å dra på lange ekskursjoner, vil vårt tilbud om fri kjørelengde komme svært godt med, samt air condition og tredjepartsforsikring som også alltid er inkludert.
Hvordan leie bil på Poznan flyplass, POZ?

Hvordan leie bil på Poznan flyplass, POZ?

Flyplassen kalles også Poznan Lawica, og ligger hendig plassert kun 5 kilometer fra byen. Dersom du bestiller leiebil på Poznan lufthavn, er det bare en kort kjøretur til din destinasjon. Du finner Sixts utleieskranke i terminalbygget. Bare følg skiltingen etter ankomst for å møte våre hyggelige ansatte, som vil gi deg en komfortabel overgang fra fly til bil. Vi gir deg full fleksibilitet på innleveringsdagen ved å la deg levere inn bilen døgnet rundt. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst.
Hva du kan oppleve med leiebil fra Poznan

Hva du kan oppleve med leiebil fra Poznan

Dette er en av landets eldste byer med flere historiske bygg og en unik atmostfære. Besøk gamlebyen, som ble gjenoppbygget etter andre verdenskrig, og det gamle og ærverdige rådhuset fortjener absolutt en visitt. Det gamle keiserlige slottet er et fantastisk skue, og Adam Mickiewicz-parken er et flott syn med sine skjønne blomsterbed. Grand Teater bør også besøkes, med en vakker park med fontene utenfor. Sixt bilutleie på Poznan flyplass lar deg oppleve fritt alt denne byen har av hemmeligheter.
Show more

Greit å vite når du leier på Poznan Flyplass

Hva er minimumsalderen for å leie en bil på Poznan Flyplass?
For å leie en bil med SIXT ved Poznan Flyplass må du være minst 19 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Poznan Flyplass.
Hvilke dokumenter trenger jeg for å leie en bil på Poznan Flyplass?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,7
Basert på 125 anmeldelser
Veien til Sixt
(5,0)
Service under og etter utleien
(5,0)
Kjøretøyet
(4,9)

Vanlige spørsmål om leie på Poznan Flyplass

Kan jeg bestille en langsiktig leiebil på Poznan Flyplass?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med utleien min på Poznan Flyplass?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our nearby locations to Poznan Flyplass

Vis mer