Bilutleie på Halden

 

Veibeskrivelse til Halden-stasjon

Adresse

Svinesundparken 11, 1788 Berg i Østfold, Norge
Mer informasjon

Åpningstider

Man - Fre
08:00 - 16:00

Out of hours

Out of hours pick-up
Henting utenom åpningstidene er mulig mot et pristillegg. Denne tjenesten kan bestilles på forespørsel. Vennligst oppgi e-postadresse og mobilnummer.
Out of hours return
Vennligst parker din bil utenfor dekkforhandler "Bodahl Johansen". Nøkkelen leveres i grå postkasse som befinner seg ved inngangen til "Bodahl Johansen".

Våre tjenester ved Halden

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Nær svenskegrensen, i et område med båtliv og vakre skjærgårder, tilbyr Sixt bilutleie i Halden. Nord for byen ligger Sarpsborg og Fredrikstad, og i sør ligger Strømstad som er utmerket sted for sommeraktiviteter og svenskehandel. Mulighetene blir dermed mange når du benytter deg av leiebil i Halden. Ta den korte kjøreturen til kysten og se alle lystyachtene og rikmannsbåtene som ligger fortøyd på Hankø, som også er kjent som kongefamiliens feriested. Middelalderbyen i Fredrikstad er et syn for øyet, og regnes som Norges første renessanseby. Lenger inn i landet ligger det mange innsjøer hvor du kan foreta idylliske kanoturer, mens Fredriksten festning i Halden gir deg mye Norgeshistorie og en fin utsikt utover byen.
Hvordan skaffe leiebil i Halden?

Hvordan skaffe leiebil i Halden?

Sixt sitt utvalg av leiebiler i Halden passer stort sett for alle reiseplaner og behov, og prisene våre er blant de mest konkurransedyktige på markedet. Her finner du kategorier som økonomibiler og familiebiler for kjernefamilien eller for par, premiumbiler av ekstra høy kvalitet, 4x4 dersom du skal utfor allfarvei eller varebiler og lastebiler om du har behov for å frakte mye. Vi garanterer at du får en leiebil i ønsket bilkategori, men en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst. Air condition og tredjepartsforsikring er alltid inkludert, og oppgraderinger som GPS og barnesete til junior er enkelt å bestille når du foretar din reservasjon. For en komfortabel og sikker leiebilopplevelse i det sørøstlige Norge, anbefaler vi at du prøver Sixt i Halden.
Finn ut hva våre kunder sier om oss!
Show more

Greit å vite når du leier på Halden

Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Halden.
Hvilke dokumenter trenger jeg for å leie en bil på Halden?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Kan jeg bestille en langsiktig leiebil på Halden?
Bestill en langtidsleie ved Halden ved å angi reisedatoer og hente-/leveringssteder.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Latest premium additions to the fleet

Ford Explorer 4WD Aut.
Ford Explorer 4WD Aut.
Porsche Taycan
Porsche Taycan
Porsche Cayenne 4WD Aut.
Porsche Cayenne 4WD Aut.

Vanlige spørsmål om leie på Halden

Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med utleien min på Halden?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our nearby locations to Halden

Vis mer