Bilutleie på Hoofddorp

 

105+ land

109 år med global bilutleie

Premium service

Du er alltid en VIP hos oss

Premium bilflåte

Størst utvalg av premium biler

Helt digitalt

Hopp over lange køer i skranken

Veibeskrivelse til Hoofddorp-stasjon

Adresse

Kruisweg 791, 2132 NG Hoofddorp, Nederland
Mer informasjon

Åpningstider

Man - Fre
08:00 - 16:00
Lør - Søn
08:00 - 12:00

Våre tjenester ved Hoofddorp

SIXT rent a car

SIXT rent a car

I en av Amsterdams forsteder ligger Sixt sin stasjon for bilutleie i Hoofddorp med umiddelbar nærhet til Nederlands største flyplass. Herfra har du enkel tilgang til andre områder som Harlem og Amstelveen, og Amsterdam sentrum med alle sine severdigheter ligger bare en knapp mil unna. Det er heller ikke langt fra Hoofddorp til kysten, der du finner den flotte nasjonalparken Zuid-Kennemerland med flere sanddyner og et spektakulært landskap. Å leie bil fra Hoofddorp stasjon er svært praktisk da stasjonen ligger nesten like ved ved Schiphol lufthavn, og Hoofddorp togstasjon ligger kun en knapp kilometer unna. Motorveien N201 ligger også nær vår filial, og dermed vil du slippe trafikkork i trange bygater hvis du skal på langtur. Det ligger flere bussholdeplasser bare noen kvartaler unna, så alt ligger til rette for et stressfritt opphold i Nederlands største byområde.
Hvordan skaffe leiebil i Hoofddorp?

Hvordan skaffe leiebil i Hoofddorp?

Fra Sixt sin stasjon i Hoofddorp kan du velge deg et komfortabelt kjøretøy tilpasset din reisesituasjon. Velg mellom kategorier som økonomibiler som er snille mot lommeboken din, familiebiler, SUV og minibuss med god plass eller luksusmodeller. Vi garanterer at du får en leiebil i ønsket bilkategori, men en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst. Vi tilpasser oss kundens timeplan ved å ha døgnåpent for både inn- og utlevering, og ekstragoder som ubegrenset kjørelengde og tredjepartsforsikring kommer stort sett alltid med på kjøpet. Når du utfører bestillingen din over telefon eller nettet, kan du velge oppgraderinger som GPS og barnesete for nesten ubetydelige ekstrabeløp. Sixt bilutleie på Hoofddorp stasjon ønsker deg vel møtt!
Show more
Greit å vite når du leier på Hoofddorp
Hva er minimumsalderen for å leie en bil på Hoofddorp?
For å leie en bil med SIXT ved Hoofddorp må du være minst 21 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Hoofddorp.
Hvilke dokumenter trenger jeg for å leie en bil på Hoofddorp?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,5
Basert på 506 anmeldelser
Veien til Sixt
(4,8)
På Sixt-stasjonen
(4,7)
Kjøretøyet
(4,6)

Vanlige spørsmål om leie på Hoofddorp

Kan jeg bestille en langsiktig leiebil på Hoofddorp?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med utleien min på Hoofddorp?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?