Bilutleie på Amsterdam

 

105+ land

109 år med global bilutleie

Premium service

Du er alltid en VIP hos oss

Premium bilflåte

Størst utvalg av premium biler

Helt digitalt

Hopp over lange køer i skranken

Veibeskrivelse til Amsterdam-stasjon

Adresse

Joop Geesinkweg 125, 1114 AB Amsterdam, Nederland
Mer informasjon

Åpningstider

Man
07:00 - 15:00
Fre
07:00 - 15:00
Lør - Søn
07:00 - 12:00

Våre tjenester ved Amsterdam

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Amsterdam er et prima eksempel på skikkelig byplanlegging, og når du henter din leiebil fra Sixt sin stasjon for bilutleie i Amsterdam (nær Amstel Business Park), har du de beste forutsetninger for å utforske Nederlands hovedstad til sitt fulle. Kjør rundt i sentrum og se alle kanalene og den store havnen, mens attraksjoner som Anne Franks hus og dyrehagen Artis enkelt kan besøkes med ditt eget kjøretøy. Amsterdam flyplass, Schiphol ligger svært lokalt plassert og har et glimrende transporttilbud som gjør det enkelt å ta seg til vår filial i den søndre delen av byen med kollektivtrafikk. Det ligger flere T-banestasjoner kun noen minutters gangavstand unna, eller du kan ta taxi fra sentrum for å komme fort frem til oss. Motorveien A10 ligger like ved Sixt sin filial i Amsterdam sør, og dermed slipper du å stå i kø om du ønsker å ta turen ut av storbyen.
Hvordan skaffe leiebil i Amsterdam (nær Amstel Business Park)?

Hvordan skaffe leiebil i Amsterdam (nær Amstel Business Park)?

Enten du besøker byen i forbindelse med forretninger eller fornøyelser, vil du finne en leiebil i Amsterdam (nær Amstel Business Park) som er skreddersydd dine reiseplaner. Velg blant kategorier som økonomibiler til rimelige priser, brukervennlige familiebiler, SUV og minibuss for deg som ønsker et romslig kjøretøy eller luksusmodeller så du kan vekke oppsikt gatelangs. Med smarttelefon kan du bruke appen vår for velge bilmodell ved utlevering, og du kan både hente og levere bilen døgnet rundt. Du kan se hver krik og krok av Amsterdam og mer av Nederlands flate landskap med fri kjørelengde som er inkludert i leiebilavtalen. Tilleggsgoder som ekstra forsikringer, GPS og barnesete kan skaffes når du utfører din bestilling.
Show more
Greit å vite når du leier på Amsterdam
Hva er minimumsalderen for å leie en bil på Amsterdam?
For å leie en bil med SIXT ved Amsterdam må du være minst 21 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Amsterdam.
Hvilke dokumenter trenger jeg for å leie en bil på Amsterdam?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,3
Basert på 126 anmeldelser
Kjøretøyet
(4,7)
Kjøretøyretur
(4,6)
På Sixt-stasjonen
(4,5)

Vanlige spørsmål om leie på Amsterdam

Kan jeg bestille en langsiktig leiebil på Amsterdam?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med utleien min på Amsterdam?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?