Bilutleie på Utrecht

 

Mest populære i Utrecht

*Prisene ble beregnet den 04.06.2023 for 4 leiedager forhåndsbetalt utleie ved Utrecht som starter den 11.06.2023. Våre priser varierer daglig og dette tilbudet er ikke garantert.

Veibeskrivelse til Utrecht-stasjon

Adresse

Hoog Catharijnepassage 5B Hoog Catharijne, 3511 WP Utrecht, Nederland
Mer informasjon

Åpningstider

Man - Fre
08:00 - 18:00
Lør
08:00 - 16:00
Søn
09:00 - 13:00

Våre tjenester ved Utrecht

SIXT rent a car

SIXT rent a car

I et av Nederlands viktigste sentra for religion og kultur ligger Sixt sin stasjon for bilutleie i Utrecht. Med eget kjøretøy til disposisjon vil du spare mye tid, og våre konkurransedyktige priser sørger for at du også sparer penger. Grunnet Utrechts lokasjon nesten midt i landet er veiene brede og velutbygde for å håndtere trafikken, og dermed er dette et utmerket sted for å leie bil. Sixt bilutleie i Utrecht ligger strategisk plassert omtrent midt i sentrum, og derfor er det enkelt å komme seg hit med offentlig transport, kun en knapp kilometer fra sentralstasjonen. Bussholdeplasser finnes nesten like ved inngangen til vår filial, så du vil snart befinne deg foran vår skranke etter ankomst til Utrecht. La oss gjøre transporten i det sentrale Nederland enkel for deg!
Hvordan skaffe leiebil i Utrecht?

Hvordan skaffe leiebil i Utrecht?

Uansett om du kommer som forretningsreisende eller turist, har Sixt et kjøretøy som passer din situasjon. Kategoriene du kan velge blant, er sedan og stasjonsvogn for vanlig bruk, økonomibiler som er snille mot budsjettet, SUV og minibuss dersom dere trenger god plass eller luksusbiler for deg som vil ha det lille ekstra. Vi garanterer at du får en leiebil i ønsket bilkategori, men en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst. For tilfredsstille alle våre kunder, gir vi deg fri kjørelengde på samtlige modeller, og du kan komme og hente kjøretøyet ditt døgnet rundt. Oppgraderinger du kan velge mellom er blant annet ekstra forsikringer og navigasjonssystem for å gjøre dine opplevelser med leiebil i Utrecht og Nederland både tryggere og enklere.
Show more

Greit å vite når du leier på Utrecht

Hva er minimumsalderen for å leie en bil på Utrecht?
For å leie en bil med SIXT ved Utrecht må du være minst 21 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Utrecht.
Hvilke dokumenter trenger jeg for å leie en bil på Utrecht?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,1
Basert på 615 anmeldelser
Kjøretøyretur
(4,4)
På Sixt-stasjonen
(4,4)
Overlevering av kjøretøy
(4,3)

Latest premium additions to the fleet

Porsche Macan Aut.
Porsche Macan Aut.
BMW i3 (Electric)
BMW i3 (Electric)
BMW iX (Electric)
BMW iX (Electric)
BMW i7 xDrive60 (Electric)
BMW i7 xDrive60 (Electric)
BMW M4 Convertible Aut.
BMW M4 Convertible Aut.

Vanlige spørsmål om leie på Utrecht

Kan jeg bestille en langsiktig leiebil på Utrecht?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med utleien min på Utrecht?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?