Bilutleie i Hoofddorp

 

Mest populære i Hoofddorp

*Prisene ble beregnet den 31.05.2023 for 4 leiedager forhåndsbetalt utleie ved Hoofddorp som starter den 07.06.2023. Våre priser varierer daglig og dette tilbudet er ikke garantert.

Våre tjenester ved Hoofddorp

Den beste kjøreopplevelsen med egen leiebil fra Sixt

Den beste kjøreopplevelsen med egen leiebil fra Sixt

Rundt 15 kilometer vest for Nederlands hovedstad Amsterdam ligger Hoofddorp. Provinsen Nord-Holland byr på en rekke ulike byer, som sjarmerende Haarlem og de eldre gullalderhavnene Hoorn og Enkhuizen. På Sixt sin stasjon for bilutleie i Hoofddorp finner du et bredt utvalg moderne og pålitelige kjøretøy som kan ta deg rundt i Nederlands ikoniske nordre provins, fra kanalbyene til de brede sandstrendene langs kysten. Leier du bil i Hoofddorp, kan du velge mellom prisgunstige sedaner, brukervennlige stasjonsvogner, romslige minibusser og kraftige 4x4 for mer krevende kjøreforhold. Ankommer du Amsterdam flyplass Schiphol (AMS), er det enkelt å komme seg til Sixt sin filial i Hoofddrop med tog eller taxi. Vi ligger bare et steinkast unna førsteklasses hoteller og konferansearenaer i området. Her sørger vi alltid for at du får en leiebil i ønsket kategori, men vi gjør deg oppmerksom på at tilgjengelige modeller varierer ved ankomst. For å gi deg en ekstra god opplevelse har vi inkludert tredjepartforsikring i prisen på alle leiebiler i Hoofddorp, og vi har rimelige tilleggstjenester som kan bestilles for å skreddersy kjøretøyet ditt. Dersom du planlegger en lengre tur, kan det for eksempel lønne seg å bestille GPS og registrere en ekstra sjåfør på forhånd.
Få med deg alle Hoofddorps begivenheter

Få med deg alle Hoofddorps begivenheter

Til å være en liten by har Hoofddorp mange uforglemmelige opplevelser på lur. Om sommeren finner flere attraktive musikkfestivaler som Mystery Land og Meer Jazz sted i sentrum. Byen er strategisk plassert og er et ideelt utgangspunkt for kjøreturer i Randstad-regionen. Med egen leiebil i Hoofddorp kan du på samme dag kombinere forretninger eller shopping i Amsterdam, en avslappende ettermiddag på stranden i Zandvoort og en fin middag i Haarlem. For forretningsreisende er det ingen sak å ta seg fra Sixt sin filial til konferansesentrene Event Center Fokker eller RA Marketing.
Show more

Greit å vite når du leier i Hoofddorp

Hva er minimumsalderen for å leie en bil i Hoofddorp?
For å leie en bil med SIXT ved Hoofddorp må du være minst 21 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Hoofddorp.
Kan jeg velge et annet avleveringssted i Hoofddorp?
Det er mulig å leie en bil én vei mellom stasjonene for henting i Hoofddorp. Gebyr kan påløpe.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,6
Basert på 601 anmeldelser
Veien til Sixt
(4,9)
På Sixt-stasjonen
(4,8)
Kjøretøyet
(4,7)

Vanlige spørsmål om leie i Hoofddorp

Hva trenger jeg for å leie en bil i Hoofddorp?
Kan jeg bestille en langtidsleie i Hoofddorp?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med leien min i Hoofddorp?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our stations in Hoofddorp

Vis mer