Bilutleie på Almere

 

Mest populære i Almere

*Prisene ble beregnet den 03.06.2023 for 4 leiedager forhåndsbetalt utleie ved Almere som starter den 10.06.2023. Våre priser varierer daglig og dette tilbudet er ikke garantert.

Veibeskrivelse til Almere-stasjon

Adresse

Spoordreef 20-38, 1315 GP Almere, Nederland
Mer informasjon

Åpningstider

Man - Fre
08:00 - 18:00
Lør
07:00 - 13:00

Våre tjenester ved Almere

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Velkommen til Sixt bilutleie på Almere stasjon! Enten du er her i forretninger eller for fornøyelser, kan vi lett ordne med et skreddersydd kjøretøy for deg, og vi er som alltid lokalisert på et lett tilgjengelig sted. Straks du har forlatt parkeringsplassen vår, kan du kjøre ut på motorveien Spoordreef som fører deg raskt videre, og togstasjonen Almere Centrum ligger i gangavstand unna oss. Det tar rundt 15 minutter å komme seg til Amsterdam, og filialen vår ligger i et attraktivt område der det finnes både kinoer og kasinoer hvor du kan more deg. Nederland er et svært kompakt land, så det tar ikke lang tid før du har kommet deg til andre kjente destinasjoner når du har din egen leiebil til disposisjon.
La oss ordne med leiebil for deg på Almere stasjon

La oss ordne med leiebil for deg på Almere stasjon

Dersom du klikker deg inn på nettsidene til Sixt, vil du hele tiden ha full oversikt over vårt brede utvalg og totalprisene, og når du møter opp i Almere, vil du bli varmt mottatt av våre imøtekommende ansatte. Økonomibilene våre passer glimrende for deg som kommer hit på egen hånd, eller book en familiebil dersom du trenger litt mer plass. 4x4 gjør at bilen ligger godt på veien, og minibusser gjør at det blir plass til alt og alle. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst. Ubegrenset kjørelengde kommer med alle kjøretøy og gjør at hele Nederland ligger åpent for deg, mens et navigasjonssystem kan være godt å ha hvis du vil spare tid. Vi har alt som skal til for at det skal bli enkelt å leie bil i Almere.
Show more

Greit å vite når du leier på Almere

Hva er minimumsalderen for å leie en bil på Almere?
For å leie en bil med SIXT ved Almere må du være minst 21 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Almere.
Hvilke dokumenter trenger jeg for å leie en bil på Almere?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,6
Basert på 90 anmeldelser
Overlevering av kjøretøy
(4,9)
På Sixt-stasjonen
(4,7)
Kjøretøyretur
(4,6)

Latest premium additions to the fleet

BMW M4 Convertible Aut.
BMW M4 Convertible Aut.
BMW i7 xDrive60 (Electric)
BMW i7 xDrive60 (Electric)
BMW i3 (Electric)
BMW i3 (Electric)
Porsche Macan Aut.
Porsche Macan Aut.
BMW iX (Electric)
BMW iX (Electric)

Vanlige spørsmål om leie på Almere

Kan jeg bestille en langsiktig leiebil på Almere?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med utleien min på Almere?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?