Bilutleie på Tivat Busstasjon

 

Mest populære i Tivat Busstasjon

*Prisene ble beregnet den 03.06.2023 for 4 leiedager forhåndsbetalt utleie ved Tivat Busstasjon som starter den 10.06.2023. Våre priser varierer daglig og dette tilbudet er ikke garantert.

Veibeskrivelse til Tivat Busstasjon-stasjon

Adresse

Bonici 1, 85320 Tivat, Montenegro
Mer informasjon

Åpningstider

Man - Fre
09:00 - 17:00
Lør
09:00 - 12:00

Våre tjenester ved Tivat Busstasjon

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Den geografiske plasseringen i Kotorbukten ved Adriaterhavet, det milde klimaet og den vakre naturen gjør sitt til at kystbyen Tivat er blant Montenegros mest populære turistdestinasjoner. Sixt er strategisk plassert på Montenegro havn hvor lystyachter og cruisebåter vitner om denne regionenes velstand. Byen er omringet av de bratte Vrmac-fjellene som du lettest kan utforske med en leiebil fra Montenegro havn, og hovedveien Jadranska magistrala tar deg raskt og effektivt videre til nærliggende byer som Budva i sør og Herceg Novi i nord. Fra Tivat flyplass, sør for Sixt sin filial på havnen, er du kun en rask drosjetur unna. Det ligger også flere bussholdeplasser i gangavstand fra Sixt sin stasjon.
Hvordan skaffe leiebil på Montenegro havn i Tivat?

Hvordan skaffe leiebil på Montenegro havn i Tivat?

Vårt utvalg av leiebiler på Montenegro havn i Tivat passer like godt for forretningsreisende som familier på tur. Vi tilbyr blant annet praktiske familiebiler, robuste 4x4 eller lekre sportsbiler hvis du vil unne deg selv noe ekstra. Vi garanterer at du får en leiebil i ønsket bilkategori, men en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst. Vi setter alltid kundens behov først og sørger for at beskyttelse mot blant annet skader på kjøretøyet og tyveri alltid er inkludert, uansett valgt modell. Oppgraderinger som for eksempel ekstra sjåfør og GPS for enkel navigasjon vil gjøre bilturen enda mer bekvem, og tenker du deg ut på langtur, kan det være smart å bestille ubegrenset kjørelengde på forhånd. Sixt bilutleie på Montenegro havn i Tivat står klar til tjeneste!
Show more

Greit å vite når du leier på Tivat Busstasjon

Hva er minimumsalderen for å leie en bil på Tivat Busstasjon?
For å leie en bil med SIXT ved Tivat Busstasjon må du være minst 21 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Tivat Busstasjon.
Hvilke dokumenter trenger jeg for å leie en bil på Tivat Busstasjon?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,2
Basert på 12 anmeldelser
Overlevering av kjøretøy
(5,0)
Kjøretøyretur
(4,8)
På Sixt-stasjonen
(4,0)

Latest premium additions to the fleet

Dacia Duster
Dacia Duster
Dacia Duster Automatic
Dacia Duster Automatic

Vanlige spørsmål om leie på Tivat Busstasjon

Kan jeg bestille en langsiktig leiebil på Tivat Busstasjon?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med utleien min på Tivat Busstasjon?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?