Bilutleie på Podgorica Flyplass

 

Mest populære i Podgorica Flyplass

*Prisene ble beregnet den 03.06.2023 for 4 leiedager forhåndsbetalt utleie ved Podgorica Flyplass som starter den 10.06.2023. Våre priser varierer daglig og dette tilbudet er ikke garantert.

Veibeskrivelse til Podgorica Flyplass-stasjon

Adresse

Airport Terminal, 81000 Podgorica, Montenegro
Mer informasjon

Åpningstider

Man
08:00 - 21:00
Tir - Fre
08:00 - 22:00
Lør
08:00 - 21:30
Søn
08:00 - 22:30
Helligdager
08:00 - 20:00

Våre tjenester ved Podgorica Flyplass

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Med leiebil fra Sixt på Podgorica flyplass er du sikret et pålitelig kjøretøy og førsteklasses service. Ved å foreta prissammenligninger vil du fort oppdage hvorfor det lønner seg å bestille hos oss. Kategoriene du kan velge mellom er familiebiler for allmenn bruk, robuste 4x4, økonomibiler til nesten uslåelige priser eller minibusser som har plass til hele reisefølget. Hos oss får du alltid beskyttelse mot tyveri og skader på kjøretøyet samt lokasjonstillegg inkludert i prisen. Ellers har vi flere nyttige oppgraderinger tilgjengelige som gjør at du kan tilpasse bilen til ditt behov, for eksempel ubegrenset kjørelengde og GPS. Sixt bilutleie på Podgorica flyplass lar deg se Montenegro etter egen timeplan.
Hvordan leie bil på Podgorica flyplass?

Hvordan leie bil på Podgorica flyplass?

Flyplassen i Podgorica (TGD) ligger omtrent 15 minutters kjøring fra byen med samme navn, og du finner vår skranke i det store terminalbygget etter at du har forlatt bagasjebåndet. Du kan møte opp spontant og la oss velge den kategorien som passer best for dine reiseplaner, eller forhåndsbestille leiebil fra Podgorica flyplass her på nettsidene. Vi garanterer at du får en leiebil i ønsket bilkategori, men en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst. Vi ser frem til å hjelpe deg i gang med din rundreise i Montenegro.
Hva du kan oppleve med leiebil i Podgorica

Hva du kan oppleve med leiebil i Podgorica

Podgorica er Montenegros hovedstad og et glimrende utgangspunkt for å utforske resten av landet med leiebil fra Podgorica flyplass. Rundt hovedstaden finner du både store sletter og fjell, og langs Shkodërsjøen vil du finne mye vakker natur. I sentrum av byen er det flere katedraler og kirker som er verdt å stikke innom, og spesielt Dajbabe kloster er en religiøs bygning som bør inkluderes i dine reiseplaner. La Sixt bilutleie på Podgorica flyplass hjelpe deg med personlig transport i hjertet av Montenegro.
Show more

Greit å vite når du leier på Podgorica Flyplass

Hva er minimumsalderen for å leie en bil på Podgorica Flyplass?
For å leie en bil med SIXT ved Podgorica Flyplass må du være minst 21 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Podgorica Flyplass.
Hvilke dokumenter trenger jeg for å leie en bil på Podgorica Flyplass?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,7
Basert på 483 anmeldelser
Veien til Sixt
(4,9)
Overlevering av kjøretøy
(4,9)
Service under og etter utleien
(4,8)

Latest premium additions to the fleet

Dacia Duster
Dacia Duster
Dacia Duster Automatic
Dacia Duster Automatic

Vanlige spørsmål om leie på Podgorica Flyplass

Kan jeg bestille en langsiktig leiebil på Podgorica Flyplass?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med utleien min på Podgorica Flyplass?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?