Bilutleie på Budva/Hotel Admiral

 

Mest populære i Budva/Hotel Admiral

*Prisene ble beregnet den 07.06.2023 for 4 leiedager forhåndsbetalt utleie ved Budva/Hotel Admiral som starter den 14.06.2023. Våre priser varierer daglig og dette tilbudet er ikke garantert.

Veibeskrivelse til Budva/Hotel Admiral-stasjon

Adresse

Jadranski put b.b., 85310 Budva, Montenegro
Mer informasjon

Åpningstider

Man - Fre
09:00 - 15:00
Lør
09:00 - 12:00

Våre tjenester ved Budva/Hotel Admiral

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Idyllisk plassert langs Adriaterhavets kyst, finner du Sixt sin stasjon for bilutleie på Avala Resort i Budva. Dette er en av Montenegros eldste byer, kjent for sine flotte strender og imponerende marina. Rundt Budva ligger rivieraen med svært vakker natur, og i den verneverdige gamlebyen kan du besøke flere av de imponerende ortodokse kirkebyggene. Budva er lokalisert cirka 100 kilometer sør for den mer kjente kroatiske byen Dubrovnik og Avala Resort i Budva kan enkelt nås med taxi fra Tivat flyplass cirka 20 kilometer lengre nord. Våre erfarne ansatte vil sørge for at papirarbeidet raskt blir unnagjort, slik at du kan sette deg bak rattet og utforske Montenegros kyststripe på sitt beste.
Hvordan skaffe leiebil på Avala Resort i Budva?

Hvordan skaffe leiebil på Avala Resort i Budva?

På et av Budva-buktens lekreste hotell, kan du velge deg ut din foretrukne leiebil på Avala Resort i Budva. Her kan du velge blant sedan og stasjonsvogn som passer godt for familien eller 4x4 hvis du tenker deg opp i det åskledde området rundt Budva. Vi garanterer at du får en leiebil i ønsket bilkategori, men en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst. Du får alltid med forsikringer på kjøpet som blant annet beskytter deg mot skade og tyveri. Oppgraderinger som ekstra sjåfør, navigasjonssystem eller tilpasset barnesete for de minste passasjerene kan enkelt bestilles på våre brukervennlige nettsider. Sixt bilutleie på Avala Resort i Budva venter på å få gitt deg nøklene i hånden.
Show more

Greit å vite når du leier på Budva/Hotel Admiral

Hva er minimumsalderen for å leie en bil på Budva/Hotel Admiral?
For å leie en bil med SIXT ved Budva/Hotel Admiral må du være minst 21 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Budva/Hotel Admiral.
Hvilke dokumenter trenger jeg for å leie en bil på Budva/Hotel Admiral?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,9
Basert på 11 anmeldelser
Kjøretøyet
(5,0)
Overlevering av kjøretøy
(5,0)
Kjøretøyretur
(4,9)

Latest premium additions to the fleet

Dacia Duster Automatic
Dacia Duster Automatic
Dacia Duster
Dacia Duster

Vanlige spørsmål om leie på Budva/Hotel Admiral

Kan jeg bestille en langsiktig leiebil på Budva/Hotel Admiral?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med utleien min på Budva/Hotel Admiral?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?