Bilutleie på Tivat Flyplass

 

Mest populære i Tivat Flyplass

*Prisene ble beregnet den 04.06.2023 for 4 leiedager forhåndsbetalt utleie ved Tivat Flyplass som starter den 11.06.2023. Våre priser varierer daglig og dette tilbudet er ikke garantert.

Veibeskrivelse til Tivat Flyplass-stasjon

Adresse

Airport Terminal, 85320 Tivat, Montenegro
Mer informasjon

Åpningstider

Man - Søn
08:00 - 20:00
Helligdager
08:00 - 20:00

Våre tjenester ved Tivat Flyplass

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Sixt bilutleie på Tivat flyplass har et stort utvalg kjøretøy som lar deg se Montenegros nydelige kystlinje og mer til. Kategoriene du kan velge blant her er brukervennlige familiebiler, rimelige kompaktbiler som er perfekte for par, minibusser som får med hele storfamilien, eller robuste SUV-er med god bagasjeplass. Ved å velge oss, er du beskyttet mot flere typer uhell og lokasjonstillegg er inkludert i prisen. Air condition er installert i samtlige av våre bilmodeller, og oppgraderinger som navigasjonssystem og barnesete kan bestilles ved behov. Enten du befinner deg i Montenegro eller har planer om å reise hit, er det et smart valg å benytte et av Sixt sine tilbud på leiebil på Tivat flyplass.
Hvordan leie bil på Tivat flyplass?

Hvordan leie bil på Tivat flyplass?

Flyplassen i Tivat (TIV) tar imot spesielt mange reisende om sommeren, grunnet de mange vakre badebyene i Kotorbukta. Lufthavnen befinner seg kun fire kilometer unna Tivat by, og dermed kan du være framme ved din destinasjon før kollektivtransporten. Straks du har plukket opp bagasjen din, er det enkelt å få øye på vår oransje skranke der våre dyktige ansatte står klare til å ta deg imot. Vi garanterer at du får en leiebil i ønsket bilkategori, men en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst.
Hva du kan oppleve med leiebil i Tivat

Hva du kan oppleve med leiebil i Tivat

Tivat er en svært vakker liten by, med Adriaterhavet på den ene siden og høye fjell på den andre siden, som kan gi assosiasjoner til den mer kjente byen Monaco. Her kan du kjøre med leiebilen fra Tivat flyplass til den praktfulle promenaden som gir inntrykk av stor velstand og glamour, besøke den vakre parken Veliki Gradski eller ta en spasertur på marinaen med de mange iøynefallende yachtene. Sixt bilutleie på Tivat flyplass ordner transporten for deg i hjertet av Montenegro.
Show more

Greit å vite når du leier på Tivat Flyplass

Hva er minimumsalderen for å leie en bil på Tivat Flyplass?
For å leie en bil med SIXT ved Tivat Flyplass må du være minst 21 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Tivat Flyplass.
Hvilke dokumenter trenger jeg for å leie en bil på Tivat Flyplass?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,9
Basert på 267 anmeldelser
Veien til Sixt
(5,0)
Kjøretøyretur
(4,9)
Kjøretøyet
(4,9)

Latest premium additions to the fleet

Dacia Duster
Dacia Duster
Dacia Duster Automatic
Dacia Duster Automatic

Vanlige spørsmål om leie på Tivat Flyplass

Kan jeg bestille en langsiktig leiebil på Tivat Flyplass?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med utleien min på Tivat Flyplass?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?