Bilutleie på Podgorica Togstasjon

 

Mest populære i Podgorica Togstasjon

*Prisene ble beregnet den 04.06.2023 for 4 leiedager forhåndsbetalt utleie ved Podgorica Togstasjon som starter den 12.06.2023. Våre priser varierer daglig og dette tilbudet er ikke garantert.

Veibeskrivelse til Podgorica Togstasjon-stasjon

Adresse

Trg Golootockih Zrtava 1, 81000 Podgorica, Montenegro
Mer informasjon

Åpningstider

Man - Fre
08:00 - 16:00
Lør
08:00 - 12:00

Våre tjenester ved Podgorica Togstasjon

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Med Sixt sin plassering like ved Podgorica togstasjon, kan du knapt finne en mer sentral beliggenhet i Montenegros hovedstad. Her befinner du deg i umiddelbar nærhet til billig shopping og restauranter, med Mall of Montenegro like mot vest som et prima eksempel. Podgorica kan også by på et rikt kulturliv, og flere moskeer og kirker vitner om et allsidig mangfold. Som landets hovedstad, er Podgorica er naturlig knutepunkt i landets kollektivtransport, og vår oransje logo er lett å få øye på straks du har forlatt togstasjonen. Fra byens flyplass er det kun en kort kjøretur til vår filial. Våre serviceinnstilte og lokalkjente ansatte vil ta hjertelig imot deg og besvare eventuelle spørsmål du måtte ha. Samtidig vil vår lange erfaring sørge for effektiv service, slik at du snart vil befinne deg bak rattet til din leiebil.
Hvordan skaffe leiebil ved Podgorica togstasjon?

Hvordan skaffe leiebil ved Podgorica togstasjon?

Med en leiebil fra Podgorica togstasjon kan du nyte godt av full bevegelsesfrihet i Montenegros største by. Du kan velge blant kategorier som sedan og stasjonsvogn, solide 4x4 eller lekre sportsmodeller fra vår moderne bilpark i Podgorica. Vi garanterer at du får en leiebil i ønsket bilkategori, men en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst. Vi nøyer oss selvfølgelig ikke bare med å gi kundene et høykvalitativt kjøretøy — du får også ekstragoder som air condition og tredjepartsforsikring med på kjøpet. Når du foretar din bestilling over nett eller telefon, har du også sjansen til å skaffe deg oppgraderinger som fri kjørelengde og garantert navigasjonssystem, slik at du slipper å bruke tid på å lese kart. Sixt bilutleie ved Podgorica togstasjon er et sikkert valg.
Show more

Greit å vite når du leier på Podgorica Togstasjon

Hva er minimumsalderen for å leie en bil på Podgorica Togstasjon?
For å leie en bil med SIXT ved Podgorica Togstasjon må du være minst 21 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Podgorica Togstasjon.
Hvilke dokumenter trenger jeg for å leie en bil på Podgorica Togstasjon?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,9
Basert på 59 anmeldelser
Veien til Sixt
(5,0)
På Sixt-stasjonen
(5,0)
Etter returen
(5,0)

Latest premium additions to the fleet

Dacia Duster
Dacia Duster
Dacia Duster Automatic
Dacia Duster Automatic

Vanlige spørsmål om leie på Podgorica Togstasjon

Kan jeg bestille en langsiktig leiebil på Podgorica Togstasjon?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med utleien min på Podgorica Togstasjon?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?