Bilutleie på Mönchengladbach

 

105+ land

109 år med global bilutleie

Premium service

Du er alltid en VIP hos oss

Premium bilflåte

Størst utvalg av premium biler

Helt digitalt

Hopp over lange køer i skranken

Veibeskrivelse til Mönchengladbach-stasjon

Adresse

Lehmkuhlenweg 8, 41065 Mönchengladbach, Tyskland
Mer informasjon

Åpningstider

Man - Fre
06:00 - 20:00
Lør
06:00 - 14:00
Søn
08:00 - 12:00
Helligdager
08:00 - 12:00

Våre tjenester ved Mönchengladbach

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Velkommen til Sixt bilutleie i Mönchengladbach! Fotballbyen som er mest kjent for den lokale klubben Borussia Mönchengladbach, er også en by der det grønne møter det urbane. Sjarmerende parker og skoger går hånd i hånd med et museum i verdensklasse og en aktiv teaterscene. For besøkende er det verdt å ta en tur innom markedet. Byen har også et rikholdig utvalg av muséer, som for eksempel Abteilberg Museum for kunst og Schloss Wickrath for ornitologi. Leier du en bil i Mönchengladbach får du også muligheten til å utforske resten av regionen Nordrhein-Westfalen, hvor Düsseldorf er hovedstad. Fra Sixts filial kan du nå Düsseldorf på kun en halvtime i bil vestover. Enten du er på forretningsreise eller ute etter å oppleve Vest-Tyskland som feriemål vil du med en av våre leiebiler sikre deg det perfekte transportmiddelet.
Senk skuldrene med leiebil fra Sixt

Senk skuldrene med leiebil fra Sixt

Vi på Sixt har lang erfaring med å gi våre kunder den beste reiseopplevelsen ved å sørge for et gunstig, fleksibelt og komfortabelt kjøretøy som du kan skreddersy til din reise. I Mönchengladbach kan du velge mellom moderne og pålitelige kjøretøyer i kategoriene kompakte sedaner, romslige minibusser, brukervennlige stasjonsvogner, kraftige SUV-er og raske sportsbiler. Vi har sørget for en mest mulig stressfri opplevelse av Tyskland ved å inkludere fri kjørelengde og vinterdekk i prisen på våre leiebiler i Mönchengladbach. Nøl ikke med å benytte deg av vår gode kundeservice dersom du har spørsmål vedrørende for eksempel leieavtalen. Vi vil alltid sørge for at du får en bil i den kategorien du har booket, men gjør oppmerksom på at enkelte modellers tilgjengelighet vil kunne variere ved ankomst.
Show more
Greit å vite når du leier på Mönchengladbach
Hva er minimumsalderen for å leie en bil på Mönchengladbach?
For å leie en bil med SIXT ved Mönchengladbach må du være minst 18 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Mönchengladbach.
Hvilke dokumenter trenger jeg for å leie en bil på Mönchengladbach?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,5
Basert på 691 anmeldelser
Kjøretøyretur
(4,7)
På Sixt-stasjonen
(4,7)
Veien til Sixt
(4,6)

Vanlige spørsmål om leie på Mönchengladbach

Kan jeg bestille en langsiktig leiebil på Mönchengladbach?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med utleien min på Mönchengladbach?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?