Bilutleie på Düsseldorf Derendorf

 

105+ land

109 år med global bilutleie

Premium service

Du er alltid en VIP hos oss

Premium bilflåte

Størst utvalg av premium biler

Helt digitalt

Hopp over lange køer i skranken

Veibeskrivelse til Düsseldorf Derendorf-stasjon

Adresse

Derendorfer Allee 8 Hotel INNSIDE, 40476 Düsseldorf, Tyskland
Mer informasjon

Åpningstider

Man - Fre
07:00 - 18:00
Lør
08:00 - 12:00

Våre tjenester ved Düsseldorf Derendorf

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Velkommen til Sixt bilutleie i Derendorf i Düsseldorf. I den store byen Düsseldorf i Tyskland er Sixt representert med en rekke stasjoner, og du kan blant annet hente din egen leiebil i Derendorf bydel like øst for Rhinens bredder, midt mellom Rath og Kaiserwerth. Derendorf er kjent for å være en industri- og arbeiderklassebydel her i Düsseldorf, og du vil kunne se både historiske bygninger og den moderne høyskolen og designerakademiet når du kjører rundt i området. Hvis du ankommer byen med fly til Düsseldorf flyplass (DUS), befinner du deg bare rundt seks kilometer fra vår utleiestasjon, og du kommer enkelt til Sixt-stasjonen i Derendorf bydel med flybuss eller taxi. Herfra kan du for eksempel kjøre langs vakre Rhinen med din egen leiebil fra Derendorf, og du er bare et steinkast fra bykjernen i selve Düsseldorf sentrum. Over hele området kan du velge mellom en rekke museer, restauranter, kunst- og historieopplevelser, vakre bygninger og en mengde hoteller i ulike prisklasser.
Oppdag Düsseldorf med eget kjøretøy

Oppdag Düsseldorf med eget kjøretøy

Når du trenger leiebil i Derendorf i Düsseldorf, kan Sixt skilte med topp moderne kjøretøy som egner seg utmerket for bykjøring. Vi har sedaner og stasjonsvogner fra anerkjente produsenter som BMQ, Opel og Volkswagen. Du kan velge 2-dørs eller 5-dørs modell etter eget ønske, og vi skreddersyr gjerne kjøretøyet ditt med GPS, barneseter eller dieselmotor på forespørsel. Du kan bestille ved ankomst eller på forhånd online eller via telefon, og Sixt garanterer at du får en bilmodell her i Tyskland i valgte kategori. Spesifikke modeller er imidlertid avhengig av tilgjengelighet ved ankomst. Vi inkluderer vanligvis ubegrenset kjørelengde med våre bilmodeller i Derendorf, og det samme gjelder tredjepartforsikring.
Show more
Greit å vite når du leier på Düsseldorf Derendorf
Hva er minimumsalderen for å leie en bil på Düsseldorf Derendorf?
For å leie en bil med SIXT ved Düsseldorf Derendorf må du være minst 18 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Düsseldorf Derendorf.
Hvilke dokumenter trenger jeg for å leie en bil på Düsseldorf Derendorf?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Vanlige spørsmål om leie på Düsseldorf Derendorf

Kan jeg bestille en langsiktig leiebil på Düsseldorf Derendorf?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med utleien min på Düsseldorf Derendorf?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?