Bilutleie i Mönchengladbach

 

Mest populære i Mönchengladbach

*Prisene ble beregnet den 07.06.2023 for 4 leiedager forhåndsbetalt utleie ved Mönchengladbach som starter den 14.06.2023. Våre priser varierer daglig og dette tilbudet er ikke garantert.

Våre tjenester ved Mönchengladbach

Hvordan skaffer du deg leiebil i Mönchengladbach?

Hvordan skaffer du deg leiebil i Mönchengladbach?

Mönchengladbach ligger i svært attraktive omgivelser i det vestlige Tyskland, med nærhet til metropolområdet Essen rett mot øst. Du vil finne mye flatt landskap og småbyer som omringer byen. Du gjør dermed lurt i å skaffe deg din egen leiebil i Mönchengladbach, siden du da vil gjøre deg helt uavhengig av kollektivtrafikken. I utvalget vårt av kjøretøy har du alle tenkelige kategorier, nemlig sedan og stasjonsvogn, kjekke kompaktbiler, firehjulstrekkere, luksusbiler for noe helt spesielt eller minibusser for deg med stort reisefølge. Sixt bilutleie i Mönchengladbach har flere stasjoner her, blant annet på flyplassen (MGL) og på sentralstasjonen.Ved å klikke på linkene ovenfor vil du få mer informasjon om Sixt sine stasjoner for bilutleie i Mönchengladbach og ekstratjenestene som er tilgjengelige. For ekstra fleksibilitet kan du forhåndsavtale gebyrfri kansellering eller ombooking av ordren din, og tredjepartforsikring fås alltid med på kjøpet. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket kategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst. Spør gjerne våre lokalkjente medarbeidere om de beste stedene å besøke i Mönchengladbach, og fine tilleggstjenester som ekstra beskyttelse for kjøretøyet og ekstra førertillatelse kan fort bli dine for en rimelig penge.
Mye å oppleve med leiebil i Mönchengladbach

Mye å oppleve med leiebil i Mönchengladbach

Du vil komme over mange fine parker i Mönchengladbach sentrum, som Bunter Garten og Geropark der du kan finne ro i sjelen. Ved slottet Rheydt har du både en vakker slottshage og et spennende museum, og Volksbad like øst for byen er en god familiedestinasjon. Det gjelder også Odenkirchen dyrehage, og drar du til Essen, vil du fort holde deg travelt opptatt med å oppdage alle attraksjonene. Fra Mönchengladbach er det lett å besøke Be-Ne-Lux-landene for litt internasjonale opplevelser, og det vil gå fort unna på de moderne motorveiene i Tyskland. Vi venter spent på oppmøtet ditt her i Mönchengladbach.
Show more

Greit å vite når du leier i Mönchengladbach

Hva er minimumsalderen for å leie en bil i Mönchengladbach?
For å leie en bil med SIXT ved Mönchengladbach må du være minst 18 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Mönchengladbach.
Kan jeg velge et annet avleveringssted i Mönchengladbach?
Det er mulig å leie en bil én vei mellom stasjonene for henting i Mönchengladbach. Gebyr kan påløpe.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,5
Basert på 800 anmeldelser
På Sixt-stasjonen
(4,7)
Kjøretøyretur
(4,7)
Veien til Sixt
(4,6)

Vanlige spørsmål om leie i Mönchengladbach

Hva trenger jeg for å leie en bil i Mönchengladbach?
Kan jeg bestille en langtidsleie i Mönchengladbach?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med leien min i Mönchengladbach?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our stations in Mönchengladbach

Vis mer