Bilutleie på Neuss

 

105+ land

109 år med global bilutleie

Premium service

Du er alltid en VIP hos oss

Premium bilflåte

Størst utvalg av premium biler

Helt digitalt

Hopp over lange køer i skranken

Veibeskrivelse til Neuss-stasjon

Adresse

Duesseldorfer Str. 6, 41460 Neuss, Tyskland
Mer informasjon

Åpningstider

Man - Fre
06:00 - 20:00
Lør
06:00 - 14:00
Søn
08:00 - 12:00
Helligdager
08:00 - 12:00

Våre tjenester ved Neuss

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Velkommen til Sixt bilutleie på Neuss stasjon! Neuss har en stor havn siden Rhinen renner gjennom området, og Düsseldorf ligger nesten rett over på den andre siden av elven. Dette stedet tilhører metropolområdet Essen, som er det største i Tyskland og byr på drøssevis av severdigheter som er lettest å besøke når du har egen leiebil i Neuss. Filialen vår befinner seg rett ved den travle havnen der du vil se mange lastebåter, og det er flotte golfbaner rett nord og sør for Neuss. Neuss sentralstasjon er bare noen få minutters gange unna oss, og her stopper både trikk, T-bane og lokaltoget slik at det er lett å komme frem til vår stasjon. Kun fantasien setter begrensninger når du leier bil i Neuss.
Få et behagelig opphold i Tyskland med leiebil fra Neuss stasjon

Få et behagelig opphold i Tyskland med leiebil fra Neuss stasjon

Siden vi er en av de største og eldste leiebiltilbyderne på markedet, vil du være i gode hender når du velger Sixt, og vi har kategorier som passer for ethvert tilfelle. Her finner du nemlig familiebiler til normalbruk, kompaktbiler som gjør det lett å parkere, robuste 4x4, luksusmodeller du kan kjøre stolt rundt med eller minibusser med ekstra mange seter. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst. Du får fri kjørelengde med våre aller fleste kategorier så hele storbyområdet er åpent for deg, og døgnåpen innlevering av kjøretøyet kan fint avtales på forhånd. Tredjepartforsikring er et av ekstragodene som alltid er inkludert, og oppgraderinger som automatgir og navigasjonssystem er lett å bestille. Få en enklest mulig start på oppholdet ved å leie bil på Neuss stasjon.
Show more
Greit å vite når du leier på Neuss
Hva er minimumsalderen for å leie en bil på Neuss?
For å leie en bil med SIXT ved Neuss må du være minst 18 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Neuss.
Hvilke dokumenter trenger jeg for å leie en bil på Neuss?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,6
Basert på 423 anmeldelser
Overlevering av kjøretøy
(4,8)
Veien til Sixt
(4,8)
På Sixt-stasjonen
(4,7)

Vanlige spørsmål om leie på Neuss

Kan jeg bestille en langsiktig leiebil på Neuss?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med utleien min på Neuss?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?