Bilutleie på Hannover Buchholz

 

105+ land

109 år med global bilutleie

Premium service

Du er alltid en VIP hos oss

Premium bilflåte

Størst utvalg av premium biler

Helt digitalt

Hopp over lange køer i skranken

Veibeskrivelse til Hannover Buchholz-stasjon

Adresse

Karl-Wiechert-Allee 74, 30625 Hannover, Tyskland
Mer informasjon

Åpningstider

Man - Fre
06:00 - 20:00
Lør - Søn
08:00 - 12:00

Våre tjenester ved Hannover Buchholz

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Velkommen til Sixt bilutleie i Hannover Øst! Du finner oss på industriområdet like ved det store krysset der Messeschnellweg krysser Karl-Wiechert-Allé. Lander du på Hannover lufthavn eller, er det enklest å ta en taxi til oss, og turen tar ca. 25 minutter fra flyplassen. Når du så har fått utlevert din leiebil i Hannover Øst, er du fri til å reise rundt i hovedstadsbyen i delstaten Niedersachsen. Dette er spesielt gunstig når du er her i forbindelse med en av de mange messene som arrangeres i byen, for eksempel datamessen CeBIT eller industrimessen Hannover Messe. Mange store fabrikker, som Volkswagen og dekkprodusenten Continental finner du også her. Enten du er student eller forretningsreisende i Tyskland, vil du også ha nytte av en leiebil i Hannover Øst hvis du skal ha praktisk og personlig transport fra universitetsområdet til sentrum eller fra hotellet til Hannover kongressenter. Hannover er også en spennende by med masse flott arkitektur, for eksempel det nye rådhuset på Trammplatz i sentrum av byen.
Hent et skreddersydd kjøretøy i Hannover Øst

Hent et skreddersydd kjøretøy i Hannover Øst

Helt uavhengig av hvor i byen du bor, kan du bestille leiebil i Hannover Øst som tar deg til andre deler av byen eller andre byer i Tyskland. Sixt tilbyr både økonomibiler og premiumbiler i kategoriene stasjonsvogner, sportsbiler, SUV-modeller eller varebiler i flere forskjellige prisklasser. Dermed kan du velge den kategorien som passer deg best. Sixt garanterer at du får en bilmodell i valgte kategori, og ved ankomst kan du velge bilmodell ved å benytte vår praktiske smarttelefonapp. Ubegrenset kjørelengde og grunnforsikringer er inkludert, mens du alltid kan skreddersy kjøretøyet med GPS, ekstra forsikringer eller dieselmotor etter ønske.
Show more
Greit å vite når du leier på Hannover Buchholz
Hva er minimumsalderen for å leie en bil på Hannover Buchholz?
For å leie en bil med SIXT ved Hannover Buchholz må du være minst 18 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Hannover Buchholz.
Hvilke dokumenter trenger jeg for å leie en bil på Hannover Buchholz?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,2
Basert på 407 anmeldelser
På Sixt-stasjonen
(4,6)
Veien til Sixt
(4,5)
Kjøretøyet
(4,2)

Vanlige spørsmål om leie på Hannover Buchholz

Kan jeg bestille en langsiktig leiebil på Hannover Buchholz?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med utleien min på Hannover Buchholz?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?