Bilutleie på Hildesheim

 

105+ land

109 år med global bilutleie

Premium service

Du er alltid en VIP hos oss

Premium bilflåte

Størst utvalg av premium biler

Helt digitalt

Hopp over lange køer i skranken

Veibeskrivelse til Hildesheim-stasjon

Adresse

Steuerwalder Str. 108, 31137 Hildesheim, Tyskland
Mer informasjon

Åpningstider

Man - Fre
07:30 - 18:00
Lør
08:00 - 12:00

Våre tjenester ved Hildesheim

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Velkommen til Sixt bilutleie på Hildesheim stasjon! Selv om Hildesheim er av relativt beskjeden størrelse, er det mye du kan få sett her, og flere andre interessante reisemål er innen rekkevidde når du har din egen leiebil. Fra stasjonen vår følger du bare hovedveien rett mot sør til du er i bykjernen, og her er det mye fint å se for deg som liker middelaldersk arkitektur. Det tar også knapt en halvtime å komme seg til Hannover i nord, som er en av de større byene i Tyskland, og det er fine landlige forhold rett utenfor byen. Det er enkelt å gå fra Hildesheim sentralstasjon til filialen vår, og det er bussholdeplasser enda nærmere slik at du fort kan møte opp ved skranken.
Det er lett å leie bil i Hildesheim med Sixt

Det er lett å leie bil i Hildesheim med Sixt

Sixt har godt over 100 års erfaring med å tilrettelegge for helhetlige leiebilopplevelser for kundene sine, så prøv gjerne å leie bil i Hildesheim for å se om vi lever opp til navnet vårt. Du finner her kategoriene kompaktbiler som er sparsomme med drivstoffet, sedan og stasjonsvogn for vanlig bruk, 4x4 som ligger godt på veien, sportsmodeller for spenningens skyld eller minibusser med ekstra mange seter. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket kategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst. Vi gir alle kundene våre i Tyskland muligheten til å kunne levere bilen tilbake etter egen timeplan, og ekstragoder er blant annet tredjepartforsikring og air condition. Prøv gjerne også våre fine tilleggstjenester som navigasjonssystem og dieselmotor for en mer tilpasset leiebil. Mye lar seg gjøre når du leier bil på Hildesheim stasjon.
Show more
Greit å vite når du leier på Hildesheim
Hva er minimumsalderen for å leie en bil på Hildesheim?
For å leie en bil med SIXT ved Hildesheim må du være minst 18 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Hildesheim.
Hvilke dokumenter trenger jeg for å leie en bil på Hildesheim?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,4
Basert på 279 anmeldelser
Kjøretøyretur
(4,6)
Kjøretøyet
(4,5)
På Sixt-stasjonen
(4,5)

Vanlige spørsmål om leie på Hildesheim

Kan jeg bestille en langsiktig leiebil på Hildesheim?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med utleien min på Hildesheim?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?