Bilutleie i Hanover

 

105+ land

109 år med global bilutleie

Premium service

Du er alltid en VIP hos oss

Premium bilflåte

Størst utvalg av premium biler

Helt digitalt

Hopp over lange køer i skranken

Våre tjenester ved Hanover

Hvordan skaffe leiebil i Hannover?

Hvordan skaffe leiebil i Hannover?

Hannover ligger i delstaten Sachsenhausen og er et av de viktigste finansielle sentrene i det nordlige Tyskland. Grunnet sin plassering nesten midt i landet er den et godt startpunkt for videre utforsking, og med leiebil i Hannover er du sikret en bekvem og rimelig måte å forflytte deg på. Fra en moderne bilflåte bestående av modeller fra verdensledende leverandører kan du velge mellom familiebiler, økonomibiler, 4x4, minibusser, eller bli konge på Autobahn med en av våre luksusmodeller. Prøv Sixt for å realisere drømmen om en bilferie i landet med verdens mest moderne veinett.Ved å klikke på linkene ovenfor vil du få mer informasjon om våre stasjoner i Hannover og ekstratjenestene som er tilgjengelige. Uansett modell kan vi alltid skaffe deg GPS og ekstra sjåfør, og våre fleste modeller kommer med ubegrenset kjørelengde inkludert. Uansett hvilken stasjon som benyttes, er det døgnåpen innlevering. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst.
Hva du kan oppleve med leiebil i Hannover

Hva du kan oppleve med leiebil i Hannover

Hannover ble grunnlagt på østbredden av elven Leine i middelalderen, og elven er svært populær for seiling og småbåter. Kjør langs elvebredden og se de vakre alleene med trær plantet langs kantene, og langs sentrum vil du finne mange spisesteder med den kjente feststemningen som bare finnes i Tyskland. Når du kjører gatelangs, vil du oppdage mange arkitektoniske perler, som det gamle rådhuset og markedskirken, og byens dyrehage er vel verdt et besøk. Hannover er også rik på kultur med sine mange teatre, og er også hjemstedet til den kjente gruppen Scorpions. Sixt bilutleie i Hannover gleder seg til å ta deg imot på en av våre stasjoner.
Show more
Greit å vite når du leier i Hanover
Hva er minimumsalderen for å leie en bil i Hanover?
For å leie en bil med SIXT ved Hanover må du være minst 18 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Hanover.
Kan jeg velge et annet avleveringssted i Hanover?
Det er mulig å leie en bil én vei mellom stasjonene for henting i Hanover. Gebyr kan påløpe.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,2
Basert på 2659 anmeldelser
Veien til Sixt
(4,6)
På Sixt-stasjonen
(4,6)
Kjøretøyretur
(4,1)

Vanlige spørsmål om leie i Hanover

Hva trenger jeg for å leie en bil i Hanover?
Kan jeg bestille en langtidsleie i Hanover?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med leien min i Hanover?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?