Bilutleie på Celle

 

105+ land

109 år med global bilutleie

Premium service

Du er alltid en VIP hos oss

Premium bilflåte

Størst utvalg av premium biler

Helt digitalt

Hopp over lange køer i skranken

Veibeskrivelse til Celle-stasjon

Adresse

Hannoversche Heerstr. 38, 29221 Celle, Tyskland
Mer informasjon

Åpningstider

Man - Fre
08:00 - 18:00
Lør
09:00 - 12:00

Våre tjenester ved Celle

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Velkommen til Sixt, det perfekte valget for deg som trenger en leiebil i Celle! Vi ligger sentralt i denne lille romantiske byen rett utenfor Hannover i det nordlige Tyskland, og du finner oss mindre enn tre kilometer unna togstasjonen. Dermed er det veldig enkelt å hente et kjøretøy i akkurat den kategorien du ønsker deg hos oss. Vår bilutleie i Celle ligger i et område som er kjent for sine gamle hus som ikke ble skadet under andre verdenskrig. Utover dette kan Celle også imponere med det ikoniske slottet som er verdt å se, selv om du kanskje er på jobbreise og ikke har all verdens med tid. Med en leiebil fra Celle kan du også være fleksibel og reise til byene rundt. Hannover er en søt liten perle med gode shoppingmuligheter, og i Bremen kan du kose deg med en øl på et av byens mange bryggerier.
Opplev det nordlige Tyskland med en bil fra Sixt

Opplev det nordlige Tyskland med en bil fra Sixt

Når du velger en bil fra vår utleiestasjon i Celle, kan du velge mellom mange forskjellige bilkategorier. Vi satser på å kunne dekke alle reisendes behov, og vi tilbyr blant annet robuste SUV-modeller for deg som planlegger kjøring i naturen. Eller hva med en sporty cabriolet dersom du planlegger å reise fra jobbmøte til jobbmøte? Hos Sixt har du også muligheten til å velge mellom forskjellig ekstrautstyr som gjør reisen mer avslappet og behagelig. Mange av våre biler har inkludert tredjepartforsikring, og utover dette kan du booke både GPS og barneseter dersom du trenger dette for å gjøre reisen komplett. Bare husk at vi bare garanterer bilkategori og ikke en spesifikk modell.
Show more
Greit å vite når du leier på Celle
Hva er minimumsalderen for å leie en bil på Celle?
For å leie en bil med SIXT ved Celle må du være minst 18 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Celle.
Hvilke dokumenter trenger jeg for å leie en bil på Celle?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,7
Basert på 269 anmeldelser
Veien til Sixt
(4,9)
Kjøretøyretur
(4,9)
Kjøretøyet
(4,8)

Vanlige spørsmål om leie på Celle

Kan jeg bestille en langsiktig leiebil på Celle?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med utleien min på Celle?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?