Bilutleie på Motala

 

105+ land

109 år med global bilutleie

Premium service

Du er alltid en VIP hos oss

Premium bilflåte

Størst utvalg av premium biler

Helt digitalt

Hopp over lange køer i skranken

Veibeskrivelse til Motala-stasjon

Adresse

Industrigatan 2, 591 60 Motala, Sverige
Mer informasjon

Åpningstider

Man - Fre
09:00 - 19:00
Lør
09:00 - 15:00

Våre tjenester ved Motala

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Velkommen til Sixt bilutleie i Motala! Med Göta kanal, elven Motala ström og den store innsjøen Vättern er du aldri langt unna vannet i Motala. Den lille byen er et sommerparadis for alle som liker aktiviteter i det våte element. Her finner du langstrakte strender med mange muligheter for å fiske, seile eller vindsurfe. Om du trives best på land, kan du dra inn til sentrum for litt shopping og sightseeing. På den andre siden av elven ligger Charlottenborgs slott og museum. Føler du for litt mer shopping, er Linköping den største byen i området. Hit kommer du på mindre enn en time med din egen leiebil til disposisjon. Vår stasjon for leiebiler i Motala sentrum ligger i gangavstand fra togstasjonen
Slik ordner du leiebil i Motala

Slik ordner du leiebil i Motala

På Sixt stasjon for leiebiler i Motala har vi mange modeller å velge mellom. Her finner du alt fra bensingjerrige stasjonsvogner til stilige cabrioleter til konkurransedyktige priser. Trenger du mye plass, har vi også SUV-modeller og varebiler. Ønsker du å hente eller levere bilen utenom kontorets åpningstider, kan du avtale et passende tidspunkt ved vår stasjon. Vi gjør oppmerksom på at Sixt ikke kan garantere at du får en bestemt bil, men en bilmodell i samme kategori vil du alltid få. Når du leier bil hos oss, får du mange goder som air condition, ubegrenset kjørelengde og flere forsikringer inkludert i prisen. Har du planer om å kjøre mye rundt i Sverige, kan du registrere en ekstra sjåfør og leie en GPS når du booker bilen. Vi gleder oss til å ønske deg velkommen til Motala og Sverige!
Show more
Greit å vite når du leier på Motala
Hva er minimumsalderen for å leie en bil på Motala?
For å leie en bil med SIXT ved Motala må du være minst 24 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Motala.
Hvilke dokumenter trenger jeg for å leie en bil på Motala?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

5,0
Basert på 2 anmeldelser
Kjøretøyretur
(5,0)
Overlevering av kjøretøy
(5,0)
Kjøretøyet
(5,0)

Vanlige spørsmål om leie på Motala

Kan jeg bestille en langsiktig leiebil på Motala?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med utleien min på Motala?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?