Bilutleie i Motala

 

105+ land

109 år med global bilutleie

Premium service

Du er alltid en VIP hos oss

Premium bilflåte

Størst utvalg av premium biler

Helt digitalt

Hopp over lange køer i skranken

Våre tjenester ved Motala

Reis fleksibelt og komfortabelt med egen leiebil

Reis fleksibelt og komfortabelt med egen leiebil

Midt i det karakteristiske fylket Östergötaland, der Motalas strøm munner ut i Østersjöen, ligger den naturskjønne havnebyen Motala. Her finner du Sixt sine to filialer for bilutleie. Med egen leiebil i Motala kan du oppleve alt fra vannsport og strandliv til en sterk kultur for motorsport. Ved å velge en av våre kjøretøy sikrer du deg den mest stressfrie og komfortable måten å oppdage Motala og Östergötaland på. Fra vårt utvalg av moderne og pålitelige leiebiler kan du velge mellom gunstige økonomibiler, kompakte stasjonsvogner, kraftige 4x4, raske sportsbiler og romslige vans til større reisefølger. Enten du ankommer Motala med tog eller på annen måte, er det lett for deg å finne frem til en av våre to filialer. Her vil du treffe våre profesjonelle og vennlige ansatte som med glede hjelper deg å forberede kjøreturen. Hos Sixt er du garantert en bil i den kategorien du har bestilt, men vi gjør oppmerksom på at tilgjengelige modeller kan variere ved ankomst. For at du skal slippe å tenke på tilbakelagte avstander, har vi inkludert fri kjørelengde i prisen på samtlige av våre leiebiler i Motala. For en optimal opplevelse har vi også inkludert både tredjepartsforsikring og CTI-forsikring i leien.
Opplevelser for enhver smak

Opplevelser for enhver smak

Opplevelsene står i kø for deg som leier bil i Motala, enten du er mest interessert i friluftsliv eller motorsport. Rett utenfor byens sentrum finner du en rekke muligheter for sportslige atspredelser som seiling, vindsurfing, kiting og padling. Blant de tjue naturreservatene som omgir byen, er Bromossen og Båsebergskogen blant de mest populære. Flere kompetente og velutstyrte arenaer for møter og konferanser gjør området attraktivt for bedrifter og forretningsreisende også. Kun få minutter unna Motala togstasjon finner du Motala konferansesenter. I naturskjønne omgivelser et kvarter nordøst for Sixt-stasjonen ligger det populære hotellet Högby Spa og Konferens.
Show more
Greit å vite når du leier i Motala
Hva er minimumsalderen for å leie en bil i Motala?
For å leie en bil med SIXT ved Motala må du være minst 24 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Motala.
Kan jeg velge et annet avleveringssted i Motala?
Det er mulig å leie en bil én vei mellom stasjonene for henting i Motala. Gebyr kan påløpe.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

5,0
Basert på 2 anmeldelser
Kjøretøyretur
(5,0)
Overlevering av kjøretøy
(5,0)
Kjøretøyet
(5,0)

Vanlige spørsmål om leie i Motala

Hva trenger jeg for å leie en bil i Motala?
Kan jeg bestille en langtidsleie i Motala?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med leien min i Motala?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our stations in Motala

Vis mer