Bilutleie på Mjölby

 

105+ land

109 år med global bilutleie

Premium service

Du er alltid en VIP hos oss

Premium bilflåte

Størst utvalg av premium biler

Helt digitalt

Hopp over lange køer i skranken

Veibeskrivelse til Mjölby-stasjon

Adresse

Albacksvaegen 2, 595 51 Mjölby, Sverige
Mer informasjon

Åpningstider

Man - Fre
07:00 - 18:00
Lør
09:00 - 14:00

Våre tjenester ved Mjölby

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Mjölby ligger midt mellom dype skoger og åpent jordbrukslandskap, og det er kort avstand til Sveriges nest største innsjø Vättern, som kan by på mange aktiviteter. Vår filial for bilutleie i Mjölby sentrum ligger attraktivt til med nærhet til for eksempel byens curlinghall, og Kungsvägen som ligger like ved, fører deg raskt ut på E4. Ta en rask kjøretur mot nord til Skänninge som er en av de eldste byene i Sverige og kan by på mye historie, og ved innsjøen Tåkern kan du finne mye fugleliv når det er rett sesong. Det går fort å ta taxi fra Mjölbys bykjerne til oss, eller ta bussen som stopper bare noen meter fra inngangen vår. Herfra vil det ikke ta lang tid før du kan vri om bilnøkkelen.
Hvordan skaffe leiebil i Mjölby sentrum?

Hvordan skaffe leiebil i Mjölby sentrum?

Du kan enten ringe oss og avtale med vårt profesjonelle team at du ønsker å hente kjøretøyet til et bestemt klokkeslett, eller bestill over nett og få full oversikt over leiebilavtalen din. I Mjölby sentrum kan du velge mellom familiebiler til praktisk bruk, 4x4 som ligger godt på veiene uansett forhold samt minibusser for mange passasjerer. Vi kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst. Alle våre kjøretøy har premium kvalitet, og tredjepartforsikring følger med som ett av flere ekstragoder. Sixt har også en lang rekke tilleggstjenester du vil få stor nytte av, deriblant navigasjonssystem og dieselmotor for mindre drivstoffutgifter. Alt skulle dermed være klart for å leie bil i Mjölby sentrum.
Show more
Greit å vite når du leier på Mjölby
Hva er minimumsalderen for å leie en bil på Mjölby?
For å leie en bil med SIXT ved Mjölby må du være minst 19 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Mjölby.
Hvilke dokumenter trenger jeg for å leie en bil på Mjölby?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,7
Basert på 13 anmeldelser
Veien til Sixt
(5,0)
Kjøretøyet
(5,0)
Service under og etter utleien
(5,0)

Vanlige spørsmål om leie på Mjölby

Kan jeg bestille en langsiktig leiebil på Mjölby?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med utleien min på Mjölby?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?