Bilutleie på Linköping

 

105+ land

109 år med global bilutleie

Premium service

Du er alltid en VIP hos oss

Premium bilflåte

Størst utvalg av premium biler

Helt digitalt

Hopp over lange køer i skranken

Mest populære i Linköping

*Prisene ble beregnet den 01.02.2023 for 4 leiedager forhåndsbetalt utleie ved Linköping som starter den 08.02.2023. Våre priser varierer daglig og dette tilbudet er ikke garantert.

Veibeskrivelse til Linköping-stasjon

Adresse

Väringagatan 9, 582 78 Linköping, Sverige
Mer informasjon

Åpningstider

Man - Fre
07:00 - 17:00

Våre tjenester ved Linköping

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Velkommen til Sixt bilutleie i Linköping i Sverige! Her midt mellom Vättern og Det baltiske hav ligger denne vakre og viktige industribyen i Östergötland, og vi har hele tre stasjoner i byen, hvorav alle er enkelt tilgjengelige både i og rett utenfor selve bykjernen med lokalbuss eller taxi. Du kan for eksempel reservere bilen på den ene stasjonen og levere den inn på en av de andre stasjonene i Linköping. Med eget kjøretøy kan du få fleksibilitet som forretningsreisende eller turist eller hvorfor ikke kombinere jobbreisen med sightseeing i byen etter arbeidstid? I kort avstand fra et av Linköpings mange hoteller finner du både flyvåpenmuseet med fri entré og den vakre domkirken som absolutt bør besøkes. Berg sluser ved Göta kanal kan også være verdt turen. Vi ønsker deg et hyggelig opphold med egen leiebil i Linköping!
Eget kjøretøy fra Sixt forenkler oppholdet i Sverige

Eget kjøretøy fra Sixt forenkler oppholdet i Sverige

Som et av verdens største leiebilselskaper har vi kjøretøy som passer alle typer reiseformål og behov, uavhengig av om du er fastboende, turist eller besøker Linköping i jobbsammenheng. Hos Sixt i Linköping kan du velge mellom sedan eller stasjonsvogn, 4x4, sportsbil eller cabriolet eller hvorfor ikke leie en varebil for å få plass til hele produktsortimentet? Vi tilbyr ut- og innlevering av leiebilen i Linköping hele døgnet etter avtale, og betaler du først ved utlevering, er kansellering eller ombooking gratis når du forhåndsbestiller online. Alle våre bilmodeller leveres med tredjepartforsikring, kollisjonsskadeforsikring og betalte veiavgifter, mens ytterligere forsikringer, GPS, barneseter og bil med dieselmotor kan reserveres mot mindre tillegg. Selv om vi ikke kan garantere deg en spesifikk bilmodell, vil du alltid få et kjøretøy i kategorien du har reservert.
Show more
Greit å vite når du leier på Linköping
Hva er minimumsalderen for å leie en bil på Linköping?
For å leie en bil med SIXT ved Linköping må du være minst 19 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Linköping.
Hvilke dokumenter trenger jeg for å leie en bil på Linköping?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Show more
Se alle vanlige spørsmål
Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger
4,8
Basert på 251 anmeldelser
Service under og etter utleien
(5,0)
På Sixt-stasjonen
(4,9)
Overlevering av kjøretøy
(4,9)
Vanlige spørsmål om leie på Linköping
Kan jeg bestille en langsiktig leiebil på Linköping?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med utleien min på Linköping?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?