Bilutleie på London Battersea/Vauxhall

 

Mest populære i London Battersea/Vauxhall

*Prisene ble beregnet den 04.06.2023 for 4 leiedager forhåndsbetalt utleie ved London Battersea/Vauxhall som starter den 11.06.2023. Våre priser varierer daglig og dette tilbudet er ikke garantert.

Veibeskrivelse til London Battersea/Vauxhall-stasjon

Adresse

275 Queenstown Road, SW8 3NP London, Storbritannia
Mer informasjon

Åpningstider

Man - Fre
08:00 - 18:00
Lør - Søn
08:00 - 16:00
Helligdager
08:00 - 16:00

Våre tjenester ved London Battersea/Vauxhall

Velkommen til Sixt bilutleie på Battersea Vauxhall i London!

Velkommen til Sixt bilutleie på Battersea Vauxhall i London!

Når du har sikret deg en leiebil på Battersea Vauxhall i London fra Sixt, ligger en av verdens fremste metropoler for dine føtter. Storbritannias hovedstad har alt hva hjertet kan begjære av attraksjoner og severdigheter, og du finner mye interessant straks du har rullet bilen ut fra parkeringsplassen. Ta nærmere i øyesyn det enorme bygget Battersea Power Station som pryder et kjent albumcover, og i Battersea Park er det både dyrehage og mange rekreasjonsmuligheter. Fra stasjonen vår er det nesten rett frem til Chelsea Bridge Road som krysser London-elven Themsen, og her finner du blant annet Ranelagh Gardens og Buckingham Palace ikke langt unna. Battersea Park har naturligvis egen togstasjon som ligger i gangavstand fra filialen vår, og det samme gjelder flere bussholdeplasser.
Hvordan skaffe leiebil på Battersea Vauxhall i London?

Hvordan skaffe leiebil på Battersea Vauxhall i London?

I London har vi en svært variert bilpark som vi er stolte av, og foretar du en prissammenligning, finner du fort ut at Sixt er et naturlig valg. Her kan du fritt velge mellom bensingjerrige kompaktbiler, brukervennlige familiebiler, stilige SUV-modeller, lekre luksusmodeller eller minibusser dersom du har stort reisefølge. Vi kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst. Når du velger oss, får du alltid praktiske ekstragoder med på kjøpet, deriblant flere forsikringer og gebyrer medberegnet i totalprisen. Dersom du er ute etter en mer bekvem kjøretur i Storbritannia, kan du bestille tilleggstjenester som navigasjonssystem så du finner fort frem i asfaltjungelen. Sixt bilutleie på Battersea Vauxhall i London er valget for deg som vil gjøre deg uavhengig av kollektivtrafikk.
Show more

Greit å vite når du leier på London Battersea/Vauxhall

Hva er minimumsalderen for å leie en bil på London Battersea/Vauxhall?
For å leie en bil med SIXT ved London Battersea/Vauxhall må du være minst 21 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i London Battersea/Vauxhall.
Hvilke dokumenter trenger jeg for å leie en bil på London Battersea/Vauxhall?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,4
Basert på 1085 anmeldelser
Veien til Sixt
(4,6)
Overlevering av kjøretøy
(4,6)
Kjøretøyretur
(4,5)

Vanlige spørsmål om leie på London Battersea/Vauxhall

Kan jeg bestille en langsiktig leiebil på London Battersea/Vauxhall?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med utleien min på London Battersea/Vauxhall?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?