Bilutleie på London Victoria Togstasjon

 

Mest populære i London Victoria Togstasjon

*Prisene ble beregnet den 03.06.2023 for 4 leiedager forhåndsbetalt utleie ved London Victoria Togstasjon som starter den 10.06.2023. Våre priser varierer daglig og dette tilbudet er ikke garantert.

Veibeskrivelse til London Victoria Togstasjon-stasjon

Adresse

Victoria St, SW1E 5ND London, Storbritannia
Mer informasjon

Åpningstider

Man - Fre
08:00 - 18:00
Lør - Søn
08:00 - 13:00
Helligdager
08:00 - 13:00

Våre tjenester ved London Victoria Togstasjon

SIXT rent a car

SIXT rent a car

I hjertet av et av verdens største finanssentrum ligger Sixt sin stasjon for bilutleie på Victoria togstasjon i London. Ettersom vi er en av de største forhandlerne i bransjen, er du sikret et helhetlig leiebilopphold i Storbritannia når du velger å leie bil fra oss. Bare noen hundre meter nord for Sixt sin filial på Victoria togstasjon ligger Buckingham Palace, og i nordvest finner du det eksklusive boligkomplekset One Hyde Park med noen av Storbritannias dyreste leiligheter. Victoria togstasjon er et av Londons knutepunkter for kollektivtransport, og fra noen av de nærliggende flyplassene er det enkelt å komme seg hit med tog. Med T-bane kan du også enkelt komme deg til Sixt på Victoria togstasjon, og det finnes mange bussholdeplasser like ved. En rask kjøretur østover fører deg til Westminister Abbey og verdens mest kjente klokke Big Ben, og herfra kan du kjøre over elven til det berømte pariserhjulet London Eye.
Hvordan skaffe leiebil på Victoria togstasjon i London?

Hvordan skaffe leiebil på Victoria togstasjon i London?

Vi har et variert utvalg av leiebiler på Victoria togstasjon i London, og prisene våre er blant de beste på markedet. Kategoriene vi kan tilby er kompakte økonomibiler, brukervennlige familiebiler, 4x4, luksusmodeller for en ekstraordinær leiebilopplevelse eller minibusser med opptil 9 seter dersom dere er mange. Har du smarttelefon, kan du velge modell ved utlevering, som en Mercedes E250 eller Skoda Superb. Forsikringer og gebyrer er alltid forhåndsbetalt når du leier bil hos Sixt, og air condition kommer med de fleste av våre modeller for at du skal kunne ha en behagelig temperatur i kupéen. Oppgraderinger som ekstra sjåfør og barnesete til junior kan enkelt skaffes når du foretar din bestilling over telefon eller på nett.
Show more

Greit å vite når du leier på London Victoria Togstasjon

Hva er minimumsalderen for å leie en bil på London Victoria Togstasjon?
For å leie en bil med SIXT ved London Victoria Togstasjon må du være minst 21 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i London Victoria Togstasjon.
Hvilke dokumenter trenger jeg for å leie en bil på London Victoria Togstasjon?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,4
Basert på 1101 anmeldelser
På Sixt-stasjonen
(4,6)
Kjøretøyretur
(4,5)
Kjøretøyet
(4,5)

Vanlige spørsmål om leie på London Victoria Togstasjon

Kan jeg bestille en langsiktig leiebil på London Victoria Togstasjon?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med utleien min på London Victoria Togstasjon?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?