Bilutleie på London Shepherds Bush

 

Mest populære i London Shepherds Bush

*Prisene ble beregnet den 03.06.2023 for 4 leiedager forhåndsbetalt utleie ved London Shepherds Bush som starter den 10.06.2023. Våre priser varierer daglig og dette tilbudet er ikke garantert.

Veibeskrivelse til London Shepherds Bush-stasjon

Adresse

16 Shepherds Bush Green West12 Shopping Centre, W12 8PH London, Storbritannia
Mer informasjon

Åpningstider

Man - Fre
08:00 - 18:00
Lør - Søn
08:00 - 13:00
Helligdager
08:00 - 16:00

Våre tjenester ved London Shepherds Bush

SIXT rent a car

SIXT rent a car

I et av Londons mest fasjonable strøk ligger Sixt sin stasjon for bilutleie i Shepherd's Bush, London. Her kan du blant annet vandre gatelangs og beundre hvordan de styrtrike i Storbritannia lever. Kjør til kjente områder som Notting Hill og Kensington der du vil se ekstravagante bygårder og vakre parker, og gå ikke glipp av skjønnheten i Kyoto Garden med sin japanske flora. T-banestasjonen Latimer Road ligger kun en kort spasertur fra vår filial, og kommer du med buss, er holdeplassen kun to kvartaler unna. Motorveien Westway og A3220 ligger like ved vår filial, slik at du raskt kan forflytte deg til din destinasjon. Vi har mange stasjoner i London som gjør Sixt til din lokale leiebilforhandler, og gjør du en prissammenligning, finner du fort ut at det er penger å spare på å velge oss.
Hvordan skaffe leiebil i Shepherd's Bush, London? Vårt utvalg av leiebiler i Shepherd's Bush, London er produsert av noen av verdens mest fremtredende bilfabrikanter. Enten du besøker London i forbindelse med jobb eller på ferie, har vi et passende kjøretøy for deg. Velg blant brukervennlige familiebiler, økonomibiler til lave priser, luksusmodeller som står i stil med Londons velstand eller solide 4x4-modeller. Med smarttelefon kan du velge bilmodell ved utlevering, og du kan levere bilen tilbake også utenom kontorets offisielle åpningstider. Flere forsikringer og gebyrer kommer med i prisen, og GPS er en oppgradering vi anbefaler i alle større byer. Sixt bilutleie ønsker deg et trygt og komfortabelt opphold i Englands største by.
Show more

Greit å vite når du leier på London Shepherds Bush

Hva er minimumsalderen for å leie en bil på London Shepherds Bush?
For å leie en bil med SIXT ved London Shepherds Bush må du være minst 21 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i London Shepherds Bush.
Hvilke dokumenter trenger jeg for å leie en bil på London Shepherds Bush?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,7
Basert på 1324 anmeldelser
På Sixt-stasjonen
(4,8)
Veien til Sixt
(4,8)
Kjøretøyretur
(4,7)

Vanlige spørsmål om leie på London Shepherds Bush

Kan jeg bestille en langsiktig leiebil på London Shepherds Bush?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med utleien min på London Shepherds Bush?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?