Bilutleie på London Caledonian Road Station

 

Mest populære i London Caledonian Road Station

*Prisene ble beregnet den 07.06.2023 for 4 leiedager forhåndsbetalt utleie ved London Caledonian Road Station som starter den 14.06.2023. Våre priser varierer daglig og dette tilbudet er ikke garantert.

Veibeskrivelse til London Caledonian Road Station-stasjon

Adresse

457-463 Caledonian Road Unit 1, Piccadilly Court, N7 9BJ London, Storbritannia
Mer informasjon

Åpningstider

Man - Ons
08:00 - 16:00
Tor - Fre
08:00 - 18:00
Lør - Søn
07:00 - 13:00
Helligdager
07:00 - 13:00

Våre tjenester ved London Caledonian Road Station

SIXT rent a car

SIXT rent a car

London er kjent som byen du aldri blir lei av, og med leiebil fra Kings Cross, London har du gode muligheter til å få med deg det beste av det denne verdensmetroplen har å by på. Her i det nordlige London vil du finne flotte grøntområder, som Caledonian Park med sitt klokketårn og Market Road Gardens. For den fotballinteresserte, er Emirates Stadium, hjemmebanen til den kjente klubben Arsenal, verdt et besøk. Storbritannias hovedstad har et svært utbredt kollektivtilbud, noe som gjør ankomsten til Sixt sin filial for bilutleie i Kings Cross, London til en enkel sak. Caledonian Road T-banestasjon ligger noen få kvartaler unna, og det tar kun to minutter å gå fra nærmeste bussholdeplass. Severdighetene står i kø i en av verdens største byer med underholdningstilbud som kan holde deg gående i dagevis.
Hvordan skaffe leiebil i Kings Cross, London?

Hvordan skaffe leiebil i Kings Cross, London?

Med en leiebil fra vår stasjon i Kings Cross, vil du være uavhengig av kollektivtrafikkens rutetider. Med Sixt sin lange erfaring i bransjen, vet vi å gi våre kunder et perfekt tilpasset kjøretøy enten du besøker London som turist eller i forretningsøyemed. På vår stasjon i Kings Cross tilbyr vi kjøretøy i kategoriene sedan og stasjonsvogn, 4x4, cabriolet og varebiler. Har du smarttelefon, kan du bruke vår app for å velge deg modell ved utlevering, og air condition sørger for god temperatur inne i kupéen. 300 kilometer kjørelengde er inkludert i leiebilavtalen, og andre oppgraderinger kan enkelt bestilles på våre nettsider. Med leiebil fra Kings Cross i London, har du et godt utgangspunkt for å utforske Storbritannias stolthet.
Show more

Greit å vite når du leier på London Caledonian Road Station

Hva er minimumsalderen for å leie en bil på London Caledonian Road Station?
For å leie en bil med SIXT ved London Caledonian Road Station må du være minst 21 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i London Caledonian Road Station.
Hvilke dokumenter trenger jeg for å leie en bil på London Caledonian Road Station?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,3
Basert på 737 anmeldelser
Veien til Sixt
(4,6)
På Sixt-stasjonen
(4,5)
Overlevering av kjøretøy
(4,5)

Vanlige spørsmål om leie på London Caledonian Road Station

Kan jeg bestille en langsiktig leiebil på London Caledonian Road Station?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med utleien min på London Caledonian Road Station?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?