Bilutleie på London St. Pancras/Kings Cross

 

Mest populære i London St. Pancras/Kings Cross

*Prisene ble beregnet den 03.06.2023 for 4 leiedager forhåndsbetalt utleie ved London St. Pancras/Kings Cross som starter den 10.06.2023. Våre priser varierer daglig og dette tilbudet er ikke garantert.

Veibeskrivelse til London St. Pancras/Kings Cross-stasjon

Adresse

Pancras Rd/Eurostar, N1C 4QP London, Storbritannia
Mer informasjon

Åpningstider

Man - Fre
08:00 - 18:00
Lør - Søn
08:00 - 16:00
Helligdager
08:00 - 16:00

Våre tjenester ved London St. Pancras/Kings Cross

Velkommen til Sixt bilutleie på St. Pancras togstasjon!

Velkommen til Sixt bilutleie på St. Pancras togstasjon!

Straks du har rullet bilen ut fra parkeringsplassen hos Sixt bilutleie på St. Pancras togstasjon, er det mye spennende å oppdage i hele området. For forretningsreisende er dette et ideelt sted med en mengde konferansehoteller i nærheten, og du kan komme deg hit med tog fra de de fleste steder i Storbritannia. Like rundt hjørnet ligger det arkitektoniske underverket British Library, og like mot øst finner du blant annet Madame Tussauds samt Sherlock Holmes-museet for deg som elsker krim. Regent`s Park er et av de flotteste grøntområdene i hele Storbritannia og er like i nærheten av vår filial, og like mot sør finner du det digre British Museum som har mye spennende på utstilling. St. Pancras har også egen T-banestasjon, og det er bussholdeplass bare noen få meter unna vår filial.
Hvordan skaffe leiebil på St. Pancras togstasjon?

Hvordan skaffe leiebil på St. Pancras togstasjon?

Vi kan tilby et perfekt tilpasset kjøretøy for deg, uansett hva som er formålet med ditt opphold her i London. Fra vårt utvalg av leiebiler på St. Pancras togstasjon kan du velge blant familiebiler til allmenn bruk, rimelige økonomibiler, luksusmodeller så du blir en del av Londons elite, 4x4 for hestekrefter eller romslige minibusser. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst. For større fleksibilitet kan du etter avtale levere inn kjøretøyet til det tidspunktet som måtte passe deg. Ekstragoder som kollisjonsskadeforsikring og registreringsavgift kommer medberegnet i prisen, og du kan lett ordne med oppgraderinger som GPS og barnesete til den lille. Med en leiebil fra St. Pancras togstasjon oppnår du mange fordeler.
Show more

Greit å vite når du leier på London St. Pancras/Kings Cross

Hva er minimumsalderen for å leie en bil på London St. Pancras/Kings Cross?
For å leie en bil med SIXT ved London St. Pancras/Kings Cross må du være minst 21 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i London St. Pancras/Kings Cross.
Hvilke dokumenter trenger jeg for å leie en bil på London St. Pancras/Kings Cross?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,6
Basert på 1326 anmeldelser
På Sixt-stasjonen
(4,7)
Overlevering av kjøretøy
(4,7)
Kjøretøyretur
(4,6)

Vanlige spørsmål om leie på London St. Pancras/Kings Cross

Kan jeg bestille en langsiktig leiebil på London St. Pancras/Kings Cross?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med utleien min på London St. Pancras/Kings Cross?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?