Bilutleie på Celje

 

Mest populære i Celje

*Prisene ble beregnet den 03.06.2023 for 4 leiedager forhåndsbetalt utleie ved Celje som starter den 10.06.2023. Våre priser varierer daglig og dette tilbudet er ikke garantert.

Veibeskrivelse til Celje-stasjon

Adresse

Mariborska Cesta 54, 3000 Celje, Slovenia
Mer informasjon

Åpningstider

Man - Fre
08:00 - 16:00
Lør
08:00 - 12:00

Våre tjenester ved Celje

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Vi inviterer deg til å prøve et kjøretøy fra Sixt sin stasjon for bilutleie i Celje. Byen ligger nesten midt i Slovenia og er et glimrende utgangspunkt for videre utforsking av landet. Uansett om du reiser alene eller i et større reisefølge, kan vi skaffe deg en skreddersydd leiebil tilpasset dine behov, og ettersom utleiestasjonen i Celje er lokalisert like ved motorveien, vil du komme deg raskt videre til din destinasjon. Ta den korte kjøreturen opp på høyden fra eleven Savinja til det historiske Celje slott som troner over byen. Festningen ble påbegynt på 1300-tallet, men har opp gjennom tiden gjennomgått mange endringer. Når du besitter et eget kjøretøy, anbefales også en dagstur inn til Slovenias hovedstad Ljubljana som ligger vel en times kjøretur mot vest.
Hvordan skaffe leiebil i Celje?

Hvordan skaffe leiebil i Celje?

Sørg for at din leiebil i Celje står klar for deg ved ankomst ved å velge din foretrukne kategori på våre nettsider i dag. Vi tilbyr familie- og økonomibiler, robuste 4x4, minibusser så du har mange seter å velge mellom eller luksusmodeller dersom du ønsker en helt spesiell leiebilopplevelse. Vi garanterer at du får en leiebil i ønsket bilkategori, men en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst. Innlevering av kjøretøyet kan også utføres når du enn vil. Se så mye du vil av Slovenia med fri kjørelengde, og tredjepartforsikring vil alltid komme godt med. For en mer bekvem kjøretur kan du skaffe oppgraderinger som internett i bilen og navigasjonssystem. Sixt bilutleie i Celje venter på å få gitt deg nøklene i hånden.
Show more

Greit å vite når du leier på Celje

Hva er minimumsalderen for å leie en bil på Celje?
For å leie en bil med SIXT ved Celje må du være minst 18 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Celje.
Hvilke dokumenter trenger jeg for å leie en bil på Celje?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,8
Basert på 107 anmeldelser
Veien til Sixt
(5,0)
Service under og etter utleien
(5,0)
På Sixt-stasjonen
(5,0)

Vanlige spørsmål om leie på Celje

Kan jeg bestille en langsiktig leiebil på Celje?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med utleien min på Celje?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our nearby locations to Celje

Vis mer