Bilutleie i Celje

 

105+ land

109 år med global bilutleie

Premium service

Du er alltid en VIP hos oss

Premium bilflåte

Størst utvalg av premium biler

Helt digitalt

Hopp over lange køer i skranken

Mest populære i Celje

*Prisene ble beregnet den 01.02.2023 for 4 leiedager forhåndsbetalt utleie ved Celje som starter den 09.02.2023. Våre priser varierer daglig og dette tilbudet er ikke garantert.

Våre tjenester ved Celje

Hvordan skaffe leiebil i Celje?

Hvordan skaffe leiebil i Celje?

Celje er den tredje største byen i Slovenia og ligger ved elven Savinja, omtrent midt i landet. Byen vitner om en rik og turbulent historie med sine vakre bygninger og mange kulturelle og historiske attraksjoner. Med leiebil i Celje kan du oppleve mye av både byen, regionen og landet, ettersom avstandene mellom severdighetene er relativt korte. Ved å benytte deg av våre tilbud for bilutleie i Celje, kan du oppdage denne regionen i ditt eget tempo. Vi tilbyr bilkategorier som passer for dine reiseplaner, enten du reiser alene eller i en større gruppe. Velg mellom økonomiske personbiler og stasjonsvogner, lekne sportsbiler, spreke firehjulstrekkere eller en minibuss om du har bruk for ekstra plass.Ved å klikke på linken ovenfor vil du få mer informasjon om Sixt sin stasjon i Celje og hvilke ekstratjenester som er tilgjengelige. Her på våre nettsider kan du ordne alt før avreise ved å bestille aktuell bilkategori og ekstratjenester som barnesete og GPS. Ved forhåndsbestilling står bilen klar til deg når du ankommer. Sixt garanterer at du får en leiebil i ønsket bilkategori, men en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst. Våre hyggelige ansatte kan selvsagt også gi deg reisetips på veien.
Hva du kan oppleve med leiebil i Celje

Hva du kan oppleve med leiebil i Celje

Det gamle hertugsetet Celje slott er et naturlig midtpunkt og en attraksjon du ikke bør gå glipp av, og her får du også servert slovensk mat i restauranten som er tilknyttet stedet. Med leiebil i Celje er veien videre enkel, og er du historieinteressert, bør du blant annet legge turen innom Museet for moderne historie. Er du glad i nye utfordringer, kan den svært spesielle parken Zorb Ekopool gi en annerledes opplevelse. Her triller du rundt i parken i en boble av plast — men det er ikke for deg som lett blir svimmel! I denne regionen i Slovenia finner du også flere hotell med spa og andre fasiliteter. Med Sixt bilutleie i Celje har du spennende dager i vente.
Show more
Greit å vite når du leier i Celje
Hva er minimumsalderen for å leie en bil i Celje?
For å leie en bil med SIXT ved Celje må du være minst 18 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Celje.
Kan jeg velge et annet avleveringssted i Celje?
Det er mulig å leie en bil én vei mellom stasjonene for henting i Celje. Gebyr kan påløpe.
Show more
Se alle vanlige spørsmål
Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger
4,8
Basert på 81 anmeldelser
Veien til Sixt
(5,0)
På Sixt-stasjonen
(5,0)
Overlevering av kjøretøy
(4,9)
Vanlige spørsmål om leie i Celje
Hva trenger jeg for å leie en bil i Celje?
Kan jeg bestille en langtidsleie i Celje?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med leien min i Celje?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our stations in Celje

Vis mer