Bilutleie på Maribor

 

Mest populære i Maribor

*Prisene ble beregnet den 03.06.2023 for 4 leiedager forhåndsbetalt utleie ved Maribor som starter den 10.06.2023. Våre priser varierer daglig og dette tilbudet er ikke garantert.

Veibeskrivelse til Maribor-stasjon

Adresse

Partizanska 48, 2000 Maribor, Slovenia
Mer informasjon

Åpningstider

Man - Fre
08:00 - 16:00
Lør
08:00 - 12:00

Våre tjenester ved Maribor

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Har du tenkt deg en tur til Slovenias nest største by, anbefaler vi at du sjekker ut noen av Sixt sine gode tilbud på leiebiler i Maribor. Hos oss kan du regne med førsteklasses service og moderne kjøretøy, og prisene våre er vanskelige å konkurrere med. Ta en kjøretur langs elven Drava og nyt roen i noen av de mange grøntområdene, der den store parken Za Kalvario er en av de lokales favoritt. Maribor er kjent som en populær vinterdestinasjon i Slovenia hvor flere verdenscupstevner avholdes årlig. Om du besøker Maribor for skieventyr, er det svært praktisk å ha sitt eget kjøretøy som raskt og effektivt tar deg opp til Pohorje skiresort en times kjøretur sør for Sixt sin filial for bilutleie Maribor.
Hvordan skaffe leiebil i Maribor?

Hvordan skaffe leiebil i Maribor?

Sixt har en stor og velutstyrt bilpark i Maribor som vi er svært stolte av. Våre leiebiler passer glimrende til de fleste budsjett og reiseformål. Velg blant familiebiler i forskjellige prisklasser, 4x4 som gjør det enkelt å ta seg opp i de snødekte fjellene, økonomibiler til gunstige priser eller minibusser som har plass til et stort reisefølge. Vi sørger for at du får en leiebil i ønsket bilkategori, men en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst. Nyt godt av fri kjørelengde som følger med alle bilmodeller og lar deg utforske det nordøstlige Slovenia etter din egen timeplan. Flere forsikringer og gebyrer er også forhåndsbetalte til gode for våre kunder, og klikker du deg videre her på nettsidene våre, får du full oversikt over andre tilleggstjenester som er tilgjengelige for små ekstrabeløp.
Show more

Greit å vite når du leier på Maribor

Hva er minimumsalderen for å leie en bil på Maribor?
For å leie en bil med SIXT ved Maribor må du være minst 18 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Maribor.
Hvilke dokumenter trenger jeg for å leie en bil på Maribor?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,9
Basert på 66 anmeldelser
Overlevering av kjøretøy
(5,0)
Veien til Sixt
(5,0)
Service under og etter utleien
(5,0)

Vanlige spørsmål om leie på Maribor

Kan jeg bestille en langsiktig leiebil på Maribor?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med utleien min på Maribor?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our nearby locations to Maribor

Vis mer