Bilutleie på Maribor Flyplass

 

Mest populære i Maribor Flyplass

*Prisene ble beregnet den 07.06.2023 for 4 leiedager forhåndsbetalt utleie ved Maribor Flyplass som starter den 14.06.2023. Våre priser varierer daglig og dette tilbudet er ikke garantert.

Veibeskrivelse til Maribor Flyplass-stasjon

Adresse

Letaliska Cesta 10, 2312 Orehova Vas, Slovenia
Mer informasjon

Åpningstider

Man - Fre
08:00 - 16:00

Våre tjenester ved Maribor Flyplass

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Sixt bilutleie på Maribor flyplass gjør det enkelt og rimelig å skaffe seg leiebil i Slovenias nest største by. Bestem din egen timeplan og velg selv din foretrukne reiserute med et eget kjøretøy til disposisjon. Kategoriene du får hos Sixt på flyplassen er brukervennlige familiebiler, økonomibiler til priser som er vanskelige å matche, robuste 4x4 for kupert terreng eller minibusser med ekstra god plass. Ubegrenset kjørelengde kommer inkludert uansett valgt kategori og gir deg full reisefrihet, og lokasjonstillegg samt flere forsikringer er flere av ekstragodene du får når du velger leiebil fra Sixt på Maribor flyplass. Vi tilbyr dessuten andre nyttige tilleggstjenester som navigasjonssystem slik at du slipper stressende kartlesing, og internett for at passasjerene kan bli underholdt underveis.
Hvordan leie bil på Maribor flyplass?

Hvordan leie bil på Maribor flyplass?

Maribor flyplass (MBX) kalles også for Maribor Edvard Rusjan lufthavn og befinner seg kun 15 minutters kjøring unna Maribor by. Sixt sin skranke for bilutleie er plassert strategisk til inne på flyplassområdet hvor du vil bli varmt mottatt og få besvart alle eventuelle spørsmål. Vi garanterer at du får en leiebil i ønsket bilkategori, men en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst. Hvis du bestemmer deg spontant for å leie bil, kan vi plukke ut den mest passende kategorien for deg, eller forhåndsbestill og ha et skreddersydd kjøretøy klart for deg ved ankomst.
Opplev Slovenias majestetiske alpelandskap

Opplev Slovenias majestetiske alpelandskap

Med leiebil fra Maribor flyplass kan du kjøre langs Dravas elvebredd og utforske Slovenias vakre natur og byggverk. I Maribor City Park kan du besøke byens akvarium og her finner du også en promenade som fører deg til et nydelig område med en allsidig flora og fauna. I denne delen av Slovenia, har du god tilgang til de slovenske Alpene som byr på spektakulære bilturer i sommer- så vel som vinterhalvåret. Sixt bilutleie på Maribor flyplass ønsker deg et komfortabelt opphold!
Show more

Greit å vite når du leier på Maribor Flyplass

Hva er minimumsalderen for å leie en bil på Maribor Flyplass?
For å leie en bil med SIXT ved Maribor Flyplass må du være minst 25 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Maribor Flyplass.
Hvilke dokumenter trenger jeg for å leie en bil på Maribor Flyplass?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,4
Basert på 3 anmeldelser
Overlevering av kjøretøy
(5,0)
Veien til Sixt
(5,0)
Kjøretøyet
(5,0)

Vanlige spørsmål om leie på Maribor Flyplass

Kan jeg bestille en langsiktig leiebil på Maribor Flyplass?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med utleien min på Maribor Flyplass?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our nearby locations to Maribor Flyplass

Vis mer