Bilutleie i Ljubljana

 

Mest populære i Ljubljana

*Prisene ble beregnet den 07.06.2023 for 4 leiedager forhåndsbetalt utleie ved Ljubljana Flyplass som starter den 14.06.2023. Våre priser varierer daglig og dette tilbudet er ikke garantert.

Våre tjenester ved Ljubljana

Hvordan skaffe leiebil i Ljubljana?

Hvordan skaffe leiebil i Ljubljana?

Hovedstaden i Slovenia Ljubljana er best kjent som byen med de mange dragene, hvor Dragebroen som går over Ljubljana elven er et av byens mest kjente landemerker. Med leiebil i Ljubljana, har du et perfekt utgangspunkt for å oppdage dette spennende landet hvor avstandene mellom severdige byer og vakker natur ikke er spesielt store. Enten du besøker hovedstaden som ferierende eller i forbindelse med jobb, har Sixt et stort utvalg kjøretøy som dekker de fleste ønsker og behov. Velg fra bilkategorier som stasjonsvogn, sedan, firehjulstrekker eller minibuss hvis du har bruk for ekstra plass. Ved å klikke på linkene ovenfor vil du få mer informasjon om Sixt bilutleie i Ljubljana og hvilke ekstratjenester som er tilgjengelige her. Ettersom flyplassen ligger cirka 30 kilometer nord for bysentrum, kan det være svært praktisk å hente din leiebil allerede her. Med fri kjørelengde som kommer med alle våre bilmodeller, slipper du å tenke på hvor store avstander du lagt bak deg. Og air condition er også et gode som kommer med de aller fleste av våre modeller. På våre brukervennlige nettsider kan du bestille andre ekstratjenester som GPS og barnesete hvis du reiser med barn. Vi garanterer at du får en bil fra samme kategori som du har valgt, men en eksakt bilmodell avhenger av tilgjengeligheten ved ankomst.
Oppdag Slovenias grønne hovedstad med leiebil i Ljubljana

Oppdag Slovenias grønne hovedstad med leiebil i Ljubljana

Med en unik arkitektur og et stort antall grønne lunger, er Ljubljana en by som overrasker mange. Elven Ljubjanica som renner gjennom byen danner et naturlig samlingspunkt for byens kulinariske scene og dens mange kaféer og barer som tiltrekker seg et ungt klientell. Ta gjerne turen til Ljubljana slott som ruver over byen og har et eget utkikkstårn hvor du kan beundre den vakre utsikten. Her oppe finner du også flere museer og utstillinger om landets historie. Med Sixt bilutleie i Ljubljana, er du bedre rustet for å få med deg mest mulig av Slovenias mange kulturelle og historiske skatter.
Show more

Greit å vite når du leier i Ljubljana

Hva er minimumsalderen for å leie en bil i Ljubljana?
For å leie en bil med SIXT ved Ljubljana må du være minst 18 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Ljubljana.
Kan jeg velge et annet avleveringssted i Ljubljana?
Det er mulig å leie en bil én vei mellom stasjonene for henting i Ljubljana. Gebyr kan påløpe.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,6
Basert på 1228 anmeldelser
Kjøretøyet
(4,8)
På Sixt-stasjonen
(4,7)
Veien til Sixt
(4,6)

Vanlige spørsmål om leie i Ljubljana

Hva trenger jeg for å leie en bil i Ljubljana?
Kan jeg bestille en langtidsleie i Ljubljana?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med leien min i Ljubljana?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our stations in Ljubljana

Vis mer