Bilutleie på Portoroz Flyplass

 

Veibeskrivelse til Portoroz Flyplass-stasjon

Adresse

Secovlje 19, 6333 Secovlje, Slovenia
Mer informasjon

Åpningstider

Man - Fre
09:00 - 19:00
Lør - Søn
09:00 - 12:00
Helligdager
09:00 - 12:00

Våre tjenester ved Portoroz Flyplass

SIXT rent a car

SIXT rent a car

For å få fullt utbytte av ditt opphold ved Slovenias korte, men innholdsrike kystlinje, bør du ta en titt på Sixt sitt utvalg av leiebiler på Portorož flyplass. I vår varierte bilpark vil du helt sikkert finne et kjøretøy som passer for din smak og reisesituasjon. Velg blant kategorier som økonomibiler til fornuftige priser, familiebiler for allmenn bruk, minibusser eller 4x4 som passer perfekt for det kuperte landskapet ved kysten. Med fri kjørelengde alltid inkludert kan du undersøke mer av kyststrekningen langs Adriaterhavet, og flere gebyrer er allerede forhåndsbetalte når du velger leiebil fra Sixt. Du har også muligheten til å bestille nyttige tilleggstjenester som barnesete til junior og internett i bilen for en enda mer bekvem biltur.
Hvordan leie bil på Portorož flyplass? Portorož flyplass (POW) er beskjeden av størrelse og ligger lokalt plassert bare noen kilometer unna de populære feriedestinasjonene. Du vil enkelt finne Sixt sin skranke etter at du har plukket opp din bagasje, hvor våre imøtekommende medarbeider vil yte deg førsteklasses service. Vi garanterer at du får en leiebil i ønsket bilkategori, men en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst. Etter at du har vridd om nøkkelen, venter vakker natur og blått hav så langt øye kan nå.
Slovenias fremste turistdestinasjon I Portorož finner du mange fasjonable hoteller som vitner om områdets velstand. Med leiebil fra Portorož flyplass bestemmer du selv hva du vil oppleve, og vi anbefaler en tur til naturreservatet Strunjan, der du kan nyte synet av det urørte landskapet. Her på Adriaterhavets kyst er du heller ikke lange kjøreturen unna Kroatia i sør og Italia i nord med de mange opplevelsene som disse landene kan by på. Strandlinjen i Portorož tiltrekker seg årlig en rekke turister både fra inn- og utland, og byen er spesielt kjent for sine spaopplevelser. Sixt bilutleie på Portorož flyplass ønsker deg velkommen til det vestlige Slovenia.
Show more

Greit å vite når du leier på Portoroz Flyplass

Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Portoroz Flyplass.
Hvilke dokumenter trenger jeg for å leie en bil på Portoroz Flyplass?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Kan jeg bestille en langsiktig leiebil på Portoroz Flyplass?
Bestill en langtidsleie ved Portoroz Flyplass ved å angi reisedatoer og hente-/leveringssteder.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,8
Basert på 3 anmeldelser
Veien til Sixt
(5,0)
Kjøretøyet
(5,0)
Overlevering av kjøretøy
(4,5)

Vanlige spørsmål om leie på Portoroz Flyplass

Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med utleien min på Portoroz Flyplass?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our nearby locations to Portoroz Flyplass

Vis mer