Bilutleie på Ljubljana Flyplass

 

Mest populære i Ljubljana Flyplass

*Prisene ble beregnet den 04.06.2023 for 4 leiedager forhåndsbetalt utleie ved Ljubljana Flyplass som starter den 11.06.2023. Våre priser varierer daglig og dette tilbudet er ikke garantert.

Veibeskrivelse til Ljubljana Flyplass-stasjon

Adresse

Zg. Brnik 130 a, 4210 Brnik, Slovenia
Mer informasjon

Åpningstider

Man - Søn
08:00 - 22:00
Helligdager
08:00 - 22:00

Våre tjenester ved Ljubljana Flyplass

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Har du tenkt deg en tur til en av Øst-Europas vakreste byer, bør du absolutt vurdere en leiebil fra Sixt. Hent leiebilen fra Ljubljana flyplass direkte etter at du har landet slik at du raskt kan komme i gang med opplevelsene som venter like rundt hjørnet. Vi lar deg velge blant kategorier som passer de fleste reiseformål, som økonomibiler til lave priser, brukervennlige familiebiler, robuste 4x4, minibusser eller en luksusmodell for deg som vil ha noe spesielt. Hele Slovenia ligger åpent for deg med fri kjørelengde inkludert, og flere gebyrer og forsikringer er forhåndsbetalte. Har du spesielle ønsker, kan du be om oppgraderinger som GPS og internett i bilen så du alltid er online. Sixt bilutleie på Ljubljana flyplass er det ideelle valget.
Hvordan leie bil på Ljubljana flyplass?

Hvordan leie bil på Ljubljana flyplass?

Flyplassen i Ljubljana (LJU), med det fulle navnet Ljubljana Jože Pučnik lufthavn, ligger omtrent 20 minutters kjøretur fra bysentrum. Med smarttelefon kan du velge foretrukket bilmodell ved utlevering, som for eksempel en lekker Mercedes E-klasse eller Opel Vivaro, alt etter hva som er tilgjengelig ved ankomst. Etter avtale kan du også levere kjøretøyet tilbake på Ljubljana flyplass til hvilket som helst klokkeslett. Finn oss på flyplassen ved å følge skiltingen til vår oransje logo i bilutleieområdet.
Opplev det sentrale Slovenia med leiebil fra Sixt Her i Slovenias hovedstad kan du nyte middelaldersk byggestil og vakre torg hvor du enn beveger deg med leiebilen fra Ljubljana flyplass. Kom deg til Tivoliparken med underholdning for hele familien, og gamlebyen vil fort tømme minnebrikken på fotoapparatet ditt. I den nordlige delen av byen finner du Ljubljana Beach, en flott vannpark der du kan nyte fartsfylte vannaktiviteter. Shopping er temmelig rimelig i dette lavkostnadslandet, og med Sixt bilutleie på Ljubljana flyplass ligger alt til rette for et vellykket opphold.
Show more

Greit å vite når du leier på Ljubljana Flyplass

Hva er minimumsalderen for å leie en bil på Ljubljana Flyplass?
For å leie en bil med SIXT ved Ljubljana Flyplass må du være minst 18 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Ljubljana Flyplass.
Hvilke dokumenter trenger jeg for å leie en bil på Ljubljana Flyplass?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,6
Basert på 612 anmeldelser
Veien til Sixt
(4,8)
Kjøretøyet
(4,8)
Overlevering av kjøretøy
(4,7)

Vanlige spørsmål om leie på Ljubljana Flyplass

Kan jeg bestille en langsiktig leiebil på Ljubljana Flyplass?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med utleien min på Ljubljana Flyplass?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our nearby locations to Ljubljana Flyplass

Vis mer