Bilutleie
Halden
Kollaps
Norge // Halden
Endre personlige detaljer

Leiebil i Halden: Sixt Bilutleie

Halden befinner seg så nær grensen mellom Norge og Sverige som du kan komme, og Sixt har selvsagt en stasjon for bilutleie plassert like ved hovedveien, slik at du lett kommer deg videre til din destinasjon. Vi har en bilpark med kjøretøy som oppgraderes flere ganger årlig, og det er ofte penger å spare med våre gunstige priser. Fra vårt utvalg kan vi by på sedaner og stasjonsvogner til praktisk bruk, kraftige 4x4, minibusser eller premiummodeller for deg som vil ha noe ekstra godt. Det kommer flere praktiske forsikringer med alle leiebilene våre, og air condition gir deg god temperatur i bilkupéen når du kjører rundt med leiebilen i Halden.

 
 • Halden Sentrum

  Sixt Bilutleie
  Svinesundparken 11
  1788 Berg i Østfold

  Ma. - Fr.08:00 - 16:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Hvordan skaffe leiebil i Halden?

Ved å klikke på linken ovenfor vil du få mer informasjon om vår stasjon for bilutleie i Halden og hvilke ekstratjenester som er tilgjengelige her. Du kan bestille ekstra forsikring for leiebilen din til en billig penge, og bluetooth kommer godt med for en travel sjåfør. Du kan også bestille barnesete så minstemann kan sitte trygt, og trenger du reisetips i denne delen av Norge, kan du spørre våre vennlige medarbeidere. Sixt sørger for at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst.

Opplevelser du kan få med deg med leiebil i Halden

Halden har flere fine båthavner der cruisere og yachter ligger fortøyd, og spesielt i helgene er det mange som tar fartøyet sitt gjennom Svinesund for en båttur ut på sjøen. Ut mot kysten er det også mange øyer av forskjellige størrelser som du kan ta nærmere i øyesyn, mens det lenger inn i landet ligger flere innsjøer med rasteplasser like ved bredden. Kom deg også over til svenskegrensen for billig handel, mens en dagstur til Norges hovedstad Oslo blir fullt mulig med Sixt bilutleie i Halden.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service